Kinderboek ‘Kadootjes voor heel de wereld’ uit!

Kleding is en blijft mijn ding! Dat blijf ik heerlijk vinden. Maar het kwam wel eens voor dat ik een dame mijn Kleding Genoeg-boek gaf of verkocht en dacht: ”Eigenlijk wil ik je een ander boek geven. Iets dat je inspireert je hart te volgen, te doen waar je blij van wordt’. Daar heb ik nu dus (na 5 jaar verzinnen en proberen) zelf een (kinder)boekje voor geschreven: ‘Kadootjes voor heel de wereld’. 

De reacties zijn heel positief. Geweldig. Vriendinnen die spontaan naar de boekenwinkel rennen en vertellen dat ‘Kadootjes’ daar ook verkocht moet worden. Mijn kapper die meteen een poster in de etalage hing (en tot 3 keer toe belde dat ze haar boek verkocht had) en juffies van school die het boek gebruiken tijdens een themadag over talenten. Eén klant heeft een voorraadje boeken besteld, voor als er een baby geboren is!

Dit had ik van te voren niet kunnen bedenken. Heel leuk om te zien, dat iets wat ik met mijn hart gemaakt heb, goed ontvangen wordt! Een filmpje van de lancering is te zien op: http://www.harmonyinstyle.nl/filmpjes.html. Ik ga gauw weer verder met de volgende versie! Voor de Kerst moet het tweede deel in de winkel liggen!

Gepost in Geen categorie and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>