Wekelijks staan er trainingen en workshops gepland. Zowel in besloten groep als met open inschrijving.

Alle trainingen behalve de opleiding Personal Styling kunnen het hele jaar door worden gedaan. Bij 2 cursisten wordt er in samenspraak een extra dag ingepland. Komt een bepaalde datum je niet uit maar wil je wel graag starten? Mail naar info@histyle.nl en ik breng je vrijblijvend in contact met een andere geïnteresseerde.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gratis Stijlinspiratie

14 september @ 19:30 - 20:30

Merel met een groene jurk en een rode kleurdoek

Ben je als particulier op zoek naar leuke tips omtrent kleur, figuur en styling? Meld je aan voor de gratis online “Stijlinspiratie”. Elk kwartaal geef ik een gratis digitaal “inloopuurtje” waarin ik kledingtips & stylingtricks deel. Met onder andere uitleg over een kleurenanalyse en wat je hiermee kunt, kledingtips en hoe je leuke sets combineert. Uiteraard met uitleg over de trends en actuele seizoenthema’s zoals feestkleding. 

De stijlinspiratie is bedoeld voor particulieren; klanten van Hi Style en geïnteresseerden. Je bent van harte welkom om mee te doen zodat je kennis kunt maken en leert wat de diverse mogelijkheden zijn. Heb je een kleurenanalyse of een kledingadvies van mij gehad, dan kun je je meerdere keren inschrijven. Zo niet dan kun je je eenmalig inschrijven. 

De eerstvolgende “Stijlinspiratie” is op woensdagavond 14 september 19.30– 20.30 online

Je kunt je via het contactformulier aanmelden. Enkele dagen voorafgaand aan de “Stijlinspiratie” ontvang je een inlogcode. Zorg dat je de Zoom-App op je laptop of IPad hebt gedownload.


 

Aanmelden Stijlinspiratie

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
19:30 - 20:30