Bedrijfsevenementen

Hi Style bedrijfsevenementen

Tijdens evenementen of beurzen ondersteunt Hi Style bedrijven bij de invulling van een boeiend programma. Dit kunnen informatiedagen, PR-activiteiten of reintegratie van het personeel zijn. Met onder andere workshops of persoonlijke adviezen in een stand of in groepsverband. Met als doel de persoonlijke presentatie te verbeteren en kansen creëeren op de arbeidsmarkt. Hi Style zorgt voor een serieuze doch speelse afwisseling tussen eventuele “zware” onderwerpen door.

Merel presenteert haar Masterclass

Zo heeft Hi Style onder andere voor de Bijenkorf, Rob Peetoom en Shell mogen werken. Afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen, kan er worden gekozen voor één of een team van enthousiaste stylisten. Met altijd inspirerende en duidelijke voorbeelden en demonstraties. Iedereen kan er mooi uitzien! Als je maar weet hoe je met kleding kunt spelen. In korte tijd wordt duidelijk welke kleuren jou het mooiste staan, welke combinaties en pasvormen flatteren en welke stijl het beste bij je functie past.

Hi Style beschikt over actuele modekennis en is goed op de hoogte van actuele kledingetiquettes bij overheden, commerciële en technische bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Workshops kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.

Je uiterlijk als visitekaartje.
  • Sandra van Overveld
    Merel straalt enorme bevlogenheid en passie uit en brengt hiermee enorm veel positieve energie en enthousiasme bij mensen naar boven! Ze helpt anderen echt om zich beter in hun vel te voelen, door hele passende adviezen te geven over persoonlijke stijl en passende kleuren. Ik vraag Merel graag voor bedrijfsevenementen rondom duurzame inzetbaarheid en welzijn; zij brengt kleur en energie in de dag!
    Sandra van Overveld
    Wellbeing Consultant Nolost Capital

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Nederland nog mooier!