Bedrijfsevenementen

IMG_7662

Hi Style ondersteunt bedrijven bij de invulling van het programma op bedrijfsevenementen, zoals zoals beurzen of workshops. Dit kan gaan om informatiedagen, PR activiteiten of evenementen voor (reintegratie) personeel. Hi style kan hier workshops verzorgen of persoonlijk advies geven bij een stand. Doel is de persoonlijke presentatie te verbeteren en het creëeren van kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens beurzen zorgt Hi Style voor een serieuze doch speelse afwisseling tussen de “zware” onderwerpen door. 

Zo heeft Hi Style onder andere voor de Bijenkorf, Rob Peetoom en Shell mogen werken. Afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen, kan er worden gekozen voor één of een team van enthousiaste stylisten. Doel is genodigden te inspireren en te laten zien hoe ze zich zo mooi en passend kunnen presenteren. In kleuren die mooi staan en combineren, in kleding die het figuur flatteert en in een stijl die past bij de functie als de persoon zelf. Naast modekennis is Hi style goed op de hoogte van de actuele kledingetiquettes bij overheden, commerciële en technische bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Workshops kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels worden gegeven.


Merel straalt enorme bevlogenheid en passie uit en brengt hiermee enorm veel positieve energie en enthousiasme bij mensen naar boven! Ze helpt anderen echt om zich beter in hun vel te voelen, door hele passende adviezen te geven over persoonlijke stijl en passende kleuren. Ik vraag Merel graag voor bedrijfsevenementen rondom duurzame inzetbaarheid en welzijn; zij brengt kleur en energie in de dag!.

Sandra van Overveld
Wellbeing Consultant Nolost CapitalJe uiterlijk als visitekaartje.

Klik op Mereltje voor aanvraag data en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.