Bedrijfs workshops kleur & kleding

Hi Style verzorgt gezellige stylingworkshops voor bedrijven. Doel is het verbeteren van de persoonlijke, professionele presentatie – aansluitend bij het bedrijf en de branche waarin deze persoon werkzaam is. De laatste jaren is er veel meer keus op het gebied van kleding. Wat kan wel en wat niet? En wat staat er nu het mooist bij jou? Het is algemeen bekend dat goed verzorgde personen meer kansen hebben en meer door de omgeving worden gewaardeerd.

Merel geeft een presentatie
“Als je weet dat je er goed uitziet, kun je je focussen op je werk zonder afgeleid te worden. Als je persoonlijke presentatie klopt geeft dit rust. Zowel voor jezelf als de ander.”

Tijdens de workshop krijgen alle deelnemers een kleurenanalyse en een persoonlijke kleurkaart waarmee winkelen en combineren een stuk gemakkelijker wordt. Aangevuld met styling- en figuurtips. Deze zijn uitgewerkt op handige styling cards. Uiteraard wordt de visie van het bedrijf en de (ongeschreven) regeltjes hierin meegenomen. Deze workshops zijn zowel voor dames als heren. Niet veel stylistes beschikken over gedegen kennis omtrent herenkleding. Ik laat zien dat er qua herenkleding ook heel veel leuke tips & tricks zijn, die het combineren en winkelen aantrekkelijker maken. Afhankelijk van de grootte van de groep werk ik alleen of laat ik mij door één of meerdere van de door mij getrainde stylistes assisteren. In 2 ½ uur tot een dag kunnen we grote stappen maken.

Locatie workshops

De studio waar de workshops plaatsvinden is gelegen op het Noordereiland in Rotterdam. Gratis parkeren voor de deur. Wellicht leuk om aansluitend een borrel te drinken aan de overkant bij Hotel New York of andere gelegenheden in de buurt. Uiteraard werk ik en mijn team ook op locatie. Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2½ uur en is als losstaande activiteit te boeken of kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een borrel of bedrijfsuitje. Het doel is om het bewustzijn omtrent kleding en presentatie te vergroten. Naast zakelijke regeltjes ook uitleg over het effect van kleur, kleding, styling en verzorging. Een gezellige en tegelijkertijd leerzaam bedrijfsuitje.

Bedrijven zoals Unilever, Shell, Dura Bouw en De Finanseurs hebben de afgelopen periode de workshops gevolgd. Het kleedgedrag is verbeterd maar vooral het plezier in kleding toegenomen.

Tarief: op aanvraag.

Een verzorgd uiterlijk is onmisbaar voor beroepen waarbij veel klantcontact is.

 • Paul Heuker

  Ons gedachtengoed is onze klanten bedienen door IQ en EQ met elkaar te verbinden, zodat zij met hoofd en hart een juiste financiële beslissing kunnen nemen. Wij moeten zaken snel en accuraat inzichtelijk kunnen maken voor onze klanten. Hier hoort ook een professionele, casual chique, uitstraling bij. Merel heeft ons geholpen door te kijken wat qua uitstraling/kledingstijl dichtbij ons staat en heeft ons met haar kledingadviezen op uitstekende en vakkundige wijze begeleid.

  Paul Heuker
  De Finanseurs
 • Miriam Veenstra
  Voor de Nanny Academy van Görtz & Crown verzorgt Merel tijdens het praktische weekend een middag vol persoonlijke styling adviezen. Merel heeft veel mensenkennis, kan goed omgaan met verschillende persoonlijkheden en neemt iedereen serieus. Iedere nanny krijgt evenveel aandacht. Ze laat zien hoe ze door de juiste uiterlijke verzorging (nog meer) kunnen stralen. Daarnaast krijgen ze kleurkaarten en adviezen waarmee ze thuis (en in de winkels) direct aan de slag kunnen op een hele toegankelijke manier. Een fijne, leerzame toevoeging voor onze nannies waardoor hun zelfbeeld verbeterd!
  Miriam Veenstra
  Gortz and Crown

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele Styling

Pitchen in Stijl