Workshops kleur & kleding

Hi Style verzorgt gezellige stylingworkshops voor bedrijven. Afhankelijk van de tijd en het doel, stel ik boeiend programma samen die bij de doelgroep aansluit. Dit kunnen uitgebreide of korte kleurenanalyses zijn, persoonlijke stylingtips voor zowel dames als heren of een interactief programma. In een workshop van twee uur – korter of langer kan ook – kunnen we veel bereiken. Meer kennis over kleur en kleding zorgt ervoor dat je moeiteloos leuk en representatief gekleed zal gaan in een stijl die zowel bij jou als het bedrijf past.

De laatste jaren is er veel meer keus op het gebied van kleding. Wat kan wel en wat niet? En wat staat er nu het mooist bij jou? Het is algemeen bekend dat goed verzorgde personen meer kansen hebben en meer door de omgeving worden gewaardeerd. Ik leer je graag wat hiervoor nodig is.

Merel geeft een presentatie
“Als je outfit klopt met je boodschap en je bedrijf, kun je je focussen op je werk zonder te worden afgeleid”.

Voorafgaand stellen we in overleg een programma samen. Bij het ene bedrijf werkt een workshop beter, bij het andere is het juist leuk om de diepte in te gaan met een persoonlijk kleur & kledingadvies. De persoonlijke kleur & kledingadviezen worden doorgaans – zowel door mannen als vrouwen – zeer gewaardeerd. Iedereen vindt het leuk om te leren welke kleuren, pasvormen en stijlen hem of haar het beste staan. Na de kleurenanalyse ontvangen de deelnemers een persoonlijke kleurenkaart. Met deze kennis kun je sneller en gemakkelijker een keuze maken uit het enorme assortiment dat hedendaags in de winkels hangt. Uiteraard worden de visie van het bedrijf en de (ongeschreven) regeltjes hierin meegenomen.

Deze workshops zijn zowel voor dames als heren. Niet veel stylistes beschikken over gedegen kennis omtrent herenkleding. Met veel plezier geef ik demonstraties en uitleg zodat ook mannen uitgebreid aan bod komen. Afhankelijk van de grootte van de groep werk ik alleen of laat ik mij door één of meerdere van de door mij getrainde stylistes assisteren. In twee uur of iets langer kunnen we veel bereiken.

Merel laat verschillende kleursjaals zien

Locatie workshops

De studio waar de workshops plaatsvinden is gelegen op het Noordereiland in Rotterdam. Gratis parkeren voor de deur. Wellicht leuk om aansluitend een borrel te drinken aan de overkant bij Hotel New York of andere gelegenheden in de buurt. Uiteraard werk ik en mijn team ook op locatie. Een workshop duurt gemiddeld 2 tot 2½ uur en is als losstaande activiteit te boeken of kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een borrel of bedrijfsuitje. Het doel is om het bewustzijn omtrent kleding en presentatie te vergroten. Naast zakelijke regeltjes ook uitleg over het effect van kleur, kleding, styling en verzorging. Een gezellige en tegelijkertijd leerzaam bedrijfsuitje.

Bedrijven zoals Het gilde goudsmeden, Unilever, Shell, Dura Bouw, Odinski Goudsmid, Accountantskantoor Daamen en Versluis en Deloitte hebben de afgelopen periode workshops gevolgd. Het kleedgedrag is verbeterd én het plezier in kleding is flink toegenomen.

Tarief: op aanvraag.

Een verzorgd uiterlijk is onmisbaar voor beroepen waarbij veel klantcontact is.

 • Paul Heuker

  Ons gedachtengoed is onze klanten bedienen door IQ en EQ met elkaar te verbinden, zodat zij met hoofd en hart een juiste financiële beslissing kunnen nemen. Wij moeten zaken snel en accuraat inzichtelijk kunnen maken voor onze klanten. Hier hoort ook een professionele, casual chique, uitstraling bij. Merel heeft ons geholpen door te kijken wat qua uitstraling/kledingstijl dichtbij ons staat en heeft ons met haar kledingadviezen op uitstekende en vakkundige wijze begeleid.

  Paul Heuker
  De Finanseurs
 • Miriam Veenstra
  Voor de Nanny Academy van Görtz & Crown verzorgt Merel tijdens het praktische weekend een middag vol persoonlijke styling adviezen. Merel heeft veel mensenkennis, kan goed omgaan met verschillende persoonlijkheden en neemt iedereen serieus. Iedere nanny krijgt evenveel aandacht. Ze laat zien hoe ze door de juiste uiterlijke verzorging (nog meer) kunnen stralen. Daarnaast krijgen ze kleurkaarten en adviezen waarmee ze thuis (en in de winkels) direct aan de slag kunnen op een hele toegankelijke manier. Een fijne, leerzame toevoeging voor onze nannies waardoor hun zelfbeeld verbeterd!
  Miriam Veenstra
  Gortz and Crown

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele Styling

Pitchen in Stijl