Professioneel Stylingadvies

Een professioneel stylingadvies wordt veel geboekt door bedrijven die een leerzame, gezellige middag of avond willen met handige tips omtrent zakelijke kleding en presentatie. Al tijdens de introductie zal blijken dat ‘wat wel en niet kan’ allang niet meer zo zwart-wit is. Het verschilt per branche, bedrijf, functie en gelegenheid. Bovendien is het er de laatste jaren op de werkvloer qua kleding een stuk leuker op geworden. Persoonlijker en speelser. Daar ligt meteen ook de uitdaging, want wat past er goed bij jou en je bedrijf?

Onze zichtbaarheid is onder invloed van sociale media, websites en persoonlijk contact sterk toegenomen. Heel leuk maar tegelijkertijd ook lastig. Want wat trek je nu aan? Hoe stijl je jezelf hip en toch zakelijk? Er kan heel veel, maar niet alles is leuk of handig. Sneakers, een strak jurkje of toch maar een jasje? Kennis hieromtrent geeft rust en zelfvertrouwen.

Tijdens deze workshop worden alle belangrijke do’s en don’ts van professionele kleding toegelicht. Met ludieke voorbeelden die goed blijven hangen. Aangevuld met persoonlijke kleur- en kledingtips. Mijn ervaring is dat iedereen – man of vrouw – vooral zichzelf wil zijn in een stijl die bij hem of haar past. In een look die van nu is. Geen belerende woorden, maar praktische tips waarmee je iedere dag in een handomdraai een mooie set tevoorschijn tovert.

De workshop kan zowel instore als bij ons in de studio worden gevolgd.

gratis masterclass merel online kleurtraining
Tarief: afhankelijk van het aantal deelnemers.

Deze workshop is ook interessant voor op netwerkbijeenkomsten of zakelijke events.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Nederland nog mooier!