Juweliers

 

 

Voor juweliers heb ik een speciale trainingsdag ontwikkeld gericht op het adviseren van sieraden en bijous. Met praktische tools op het gebied van goud en zilver, formaat en stijl. De keus is gigantisch: geelgoud, roségoud, glanzend zilver, matte metalen. Vragen zoals: staan grote of kleine oorbellen beter en kun je een ketting beter wat langer of korter dragen?” kun je na de training eenvoudig beantwoorden. Verkopen wordt niet alleen beter, het is ook veel leuker als je vol zelfvertrouwen passende keuzes presenteert.

Sieraden koop niet zo maar even. Je wilt er lang van genieten. Of je het nu voor jezelf koopt of cadeau krijgt. Trends zijn van invloed maar het gaat vooral om de persoon zelf. Die staat centraal. Wat zijn haar of zijn beste kleuren? Wat is de vorm van het gezicht en de verhoudingen? Als je dit weet kun je goed en gefundeerd advies geven. Met gevolg tevreden klanten die vaker voor advies terugkomen.

Juweliers hoeven niet alles van kleur te weten. Over goud en zilver des te meer. Handige trucjes zoals je snel kunt zien of je zilver, goud of een combinatie van beiden mooier staat. Hi Style heeft een fraaie sjaalset ontwikkeld met daarin 7 verschillende goud- en zilvertinten waaronder geelgoud, roségoud en staal. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op te bergen.

De trainingen worden zowel instore als in de studio in Rotterdam gegeven. Een inspirerende dag die ook als teambuildingsdag wordt ingezet. 

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct telefonisch contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.