Webshop

Styling 2.0

Na de succesvolle boeken Kleding Genoeg Vrouwen, Stijlfactor5, komt in februari 2018 het nieuwe stylingboek uit: ‘Styling 2.0. Tips & tricks van een ervaren stylist’ uit.

Wat trek ik aan? De vraag waar je dagelijks voor staat. Wat is het toch, dat je de ene keer meteen een leuke set uit de kast plukt, terwijl je de andere keer maar blijft twijfelen? Niet zo gek als je beseft dat mode en kleding altijd in beweging zijn. Net zo goed als jij dat bent. Je figuur verandert, je smaak, je beroep. Reden genoeg om het eens goed uit te zoeken.

Met veel enthousiasme deelt Merel in dit boek tips en tricks op het gebied van styling. De keus is nog nooit zo groot geweest. Dat maakt het lastig kiezen. En vooral: wat combineer je nu bij wat?

Merel laat je zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld is als je weet waar je op kunt letten. Stap voor stap neemt zij je mee in de wereld van styling. Deelt ze tips die ze de afgelopen jaren heeft verzameld. Merel kan het weten. Ze heeft duizenden klanten geadviseerd. Daarnaast traint ze winkels, scholen en collega’s.

‘Styling 2.0’ is het vervolg op de succesvolle boeken ‘Kleding Genoeg Vrouwen’ en ‘Stijlfactor5’. De eerste hoofdstukken zijn gericht op het kiezen van jouw mooiste kleuren en kleding die het beste bij je figuur passen. De andere hoofdstukken gaan over styling: het opbouwen van een goede garderobe, stylingtricks waarmee je eindeloos kunt spelen en het ontwikkelen van je persoonlijke stijl. Een eigen stijl hebben geeft rust. Het is een spoor dat je kan blijven volgen. Leg het boek naast je kledingkast, zodat je je elke dag weer kan laten inspireren.

Verwacht in 2018.