Merel's Privéles Kleur & Personal Styling
Merel's Privéles Kleur & Personal Styling

Privélessen

Wellicht werk je al als (kleur)stylist en wil je er meer uithalen? Tijdens een privétraining van een dag kun je zelf aangeven waar je meer over wilt leren. Na gezamenlijk overleg stel ik een lesprogramma samen waarbij theorie en praktijk samenkomen. Wanneer ik merk dat je bepaalde kennis over kleur, figuur, styling of persoonlijkheid (nog) niet helemaal in de vingers hebt, vul ik dit voor je aan. Zo zal je verrast worden over wat je al weet en wat je allemaal nog uit een advies kunt halen. Je kunt op één of meerdere modellen werken.

Daarnaast kun je je (kleur)materialen laten zien zodat ik je hierover kan adviseren. Ook kan ik je business advies geven en van tips voorzien hoe je jezelf kunt promoten.

Doe nieuwe kennis op

Als stylist heb je vaak meer kennis over het ene dan het andere. Het kan zijn dat je goed bent in styling en mooie sets kunt maken maar minder goed uit de voeten kunt met een figuur- of een kleuradvies. Andere stylisten weten weer hoe ze een kleuradvies en een goede figuuranalyse kunnen doen, maar zijn minder bedreven op het gebied van styling. Wanneer je beide disciplines goed in de vingers hebt, zal je merken dat je excelleert en succesvoller zal zijn. Maar ook andere onderwerpen zijn welkom. Tijdens één dag kunnen we veel bereiken en indien gewenst geef ik je ook business tips.

Privéles met Merel op locatie