Kleuradvies in beeld

Een kleuradvies is een handige en vooral leuke basis zodat je dát koopt wat jou goed staat. In jouw beste kleuren zie je er niet alleen op je mooist uit, het combineert ook nog eens heel gemakkelijk. Zo kun je lang met je kleding doen en zal je merken dat leuke sets vanzelf ontstaan. Wist je dat je dat je bij Hi Style je in 1 uur een uitgebreid kleuradvies krijgt? Een investering waar je jaren mee vooruit kunt.

Het aanbod van kleur, kleding, make-up en accessoires is gigantisch. Trends en collecties wisselen zich in rap tempo af. Een kleuradvies helpt je de juiste keuzes te maken zodat je je niet laat misleiden tot aanschaffen die ongedragen in de kast blijven hangen.

hi style kleuren kaart

In deze ‘Kleur in beeld’ Emily

Emily is een secretaresse en volgt daarnaast een opleiding tot stylist. Met 3 jonge kinderen staat praktische kleding hoog op haar verlanglijstje. Dit betekent uiteraard niet dat het saai hoeft te zijn. Emily is een herfsttype. Bruin- en groentinten staan haar geweldig. Het koele fuchsia, zwart en wit staat haar flets en hard. Tomatenrood, koraal, legergroen en turkoois staan haar veel verfijnder. Waren de kleuren van het herfsttype voorheen nog weleens een beetje stoffig, met het toevoegen van “nieuwe” kleuren en spannende combinaties, is dit verleden tijd. Trendy kleuren zoals kleuren als warm bordeaux, petrolblauw, crèmewit, milk en okergeel. Gouden sieraden in zowel rosé, geelgoud en brons. Met warme make-upkleuren zoals diep koraal of donkere nudekleuren en warme high-lights in het haar.

Tijdens een kleuradvies bij Hi Style ontdek je niet alleen welk kleurtype je bent. Je leert vooral hoe jij jouw beste kleuren kunt dragen en combineren. Geen standaard verhaaltje maar advies op maat. Uiteraard in een stijl die bij je persoonlijkheid en levensstijl past. De door Hi Style ontwikkelde colorcards maak je de juiste keus tijdens het winkelen. Een kleuradvies kun je doen in workshopverband, individueel of samen met een vriendin of familielid. Of te boeken als leerzaam en gezellig bedrijfsuitje.