Hartelijk dank voor je aanvraag

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Bekijk in de tussentijd de video’s van Hi Style TV of download mijn gratis e-book.

Het boek Secret Tips van een Ervaren Stylist

Gratis E-book: Secret Tips van een ervaren stylist

Download het gratis E-book
Een thumbnail van Merel in een van haar video's

Bekijk Stylingtips op het Hi Style Youtube Kanaal

Bekijk het Youtube kanaal
Boeken van Hi-Style
Boeken van Hi-Style

Stylingboeken

Zeven boeken heb ik inmiddels geschreven inclusief het lesmateriaal Imagestyling voor mbo-scholen. Mijn nieuwste boek: ‘Mooi met Kleding’ uitgekomen, het vervolg op het succesvolle ‘Kleding Genoeg Vrouwen’. ‘Kleding Genoeg Vrouwen’ heeft drie drukken gehad en is uitverkocht.

In ‘Mooi met Kleding’ heb ik alle informatie gebundeld die je helpen om er super mooi uit te zien in een stijl die bij je past. Als je weet welke kleuren, stoffen en stijlen jou het mooiste staan, is het gemakkelijker om kleding te kopen die je vaak en met veel plezier draagt. Uiteraard bevat het boek ook tips omtrent het maken van combinaties, het opbouwen van een garderobe, professionele kleding en meer. Met foto’s van inspirerende vrouwen waar jij je wellicht in kunt herkennen: van petite tot plussize, van alle leeftijden met verschillende figuurvormen en kleurtypes. In dit boek zijn kleurschema’s opgenomen van de zes meest voorkomende kleurtypes. Zo kun je meteen gaan winkelen!

Koop ‘Mooi met Kleding’ naar de webshop. Ook verkrijgbaar in de boekenwinkel, bij Bol en te leen bij de bibliotheek.