Kledingtips voor het Zomertype

Stylingtips afgestemd op je kleurtype. Dit zijn ze voor het zomertype. Elke maand staan er nieuwe video’s online met gratis tips op het gebied van kleur, kleding en styling. Uiteraard ook de laatste trends. Maar de nadruk ligt op de draagbaarheid. Hoe jij het kunt dragen en hoe het bij jou goed staat.

Past bij je figuur en kleurtype. Persoonlijkheid en beroep. Trendy vlogs zijn er in overvloed. Heel leuk en inspirerend. Met mijn vlogs ligt de nadruk op hoe het voor jou is. Iets kan er allemaal heel leuk uitzien maar past het ook bij jou?

Mijn video’s zijn best lang. Als je weinig interesse in kleding hebt of je vooral even snel trends wilt weten, is dit niet wat je zoekt. Als je tips & tricks van een stylist wilt weten met ervaringen uit de praktijk, is dit wellicht wel wat je wilt zien. Uiteraard is mode een belangrijk onderdeel, maar in deze video’s deel ik vooral kennis omtrent kleuren, stijlen en andere dingen die het je gemakkelijker maken om de juiste keuzes voor jezelf te maken! Zodat jij kleding kunt kiezen die bij je past, mooi staat en je gemakkelijk leuke sets kunt combineren.

De video’s zijn in eerste instantie bedoeld als ondersteuning van collega’s, winkels en scholen die bij Hi Style een opleiding hebben gevolgd. Maar ook als particulier ben je van harte welkom de video’s te bekijken. Wellicht begrijp je bepaalde vaktaal niet direct, maar je kunt er eventueel mijn boeken naast gebruiken of mij mailen voor extra uitleg.

Kledingtips voor het zomertype

Of bekijk hier mijn andere video’s.