Over Merel


Merel van ’t Wout:

Innerlijk en uiterlijk samenbrengen

Veel stylisten adviseren de nieuwste trends en mode-items, ze kiezen meerdere sets en je kunt even vooruit. Vervolgens weet je nog steeds niet wat nou écht bij jou past. Ik begin altijd bij de basis: welke kleuren en stijlen staan goed bij jou en passen bij jouw levensstijl? Kleding moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook goed aanvoelen!

Hi, ik ben Merel van ’t Wout en al meer dan 25 jaar werkzaam als kledingcoach en opleider vanuit mijn studio in Rotterdam. Het is mijn passie om te laten zien wat kleuren en goede styling voor je kunnen doen.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers te noemen: de ene dag geef ik professioneel stylingadvies aan bedrijven, geef ik kleuren- of stylingopleidingen aan stylisten (in spé) of geef ik kleur- en kledingadvies aan particulieren. Ik vind het belangrijk dat kleding mooi staat en lang meegaat. Mijn favoriete quote is dan ook: "Combineer oud met nieuw en duur met goedkoop". Zo blijft het betaalbaar en kun je vooral heel lang met kleding doen.

Wellicht heb je mijn naam wel eens voorbij zien komen in één van mijn boeken of op mijn YouTube kanaal: Hi Style TV. Ik vind het geweldig om te coachen en geef dan ook graag advies in mijn video’s.