Hartelijk dank voor je aanvraag

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Bekijk in de tussentijd de video’s van Hi Style TV of download mijn gratis e-book.

Het boek Secret Tips van een Ervaren Stylist

Gratis E-book: Secret Tips van een ervaren stylist

Download het gratis E-book
Een thumbnail van Merel in een van haar video's

Bekijk Stylingtips op het Hi Style Youtube Kanaal

Bekijk het Youtube kanaal
Merel in een Zoom sessie

Zoom Styling voor particulieren

Heb jij ook genoeg in de kast hangen maar is het maken van leuke sets een ander verhaal? Tijdens de webinar Zoom Style Yourself ontvang je persoonlijke kleding- en stylingtips en kun je je eigen kleding laten zien waarbij ik je kan helpen. Dat hebben deelnemers van de kerstkledingteststraat veelvuldig gedaan en dat werkt geweldig!

Ook hierbij ga ik zowel trendy als tijdloze kleding demonsteren, want bij styling wordt er te vaak gedacht aan een kettinkje hier of een tasje daar. Het begint echter bij een goede basis: als die goed is dan volgt de styling vaak vanzelf. Uiteraard in jouw mooiste kleuren, pasvorm, materiaal en stijl. Zo kun je een “oorbellen gezicht” hebben of juist goed zijn in kleding met een printje. Combineren is voor elke vrouw weer anders.

Hang van tevoren een setje klaar! Gegarandeerd dat ik je op een andere manier naar je eigen kleding laat kijken. Je leert uiteraard ook van tips en vragen van andere deelnemers. Het leuke is dat je elkaar ziet, maar niet hoeft te reizen en, mocht je het leuk vinden ter plekke nog iets uit je kast kunt plukken om te laten zien.

Tarief: € 69,00

De komende data vinden er Zoom Style Yourself workshops plaats:

Woensdagavond 21 april 19.30 – 21.30

Voor nu werk ik met Zoom. Dit is vrij eenvoudig. Als je mee wilt doen, dan moet je eerst de App downloaden op je laptop of Ipad. Je ontvangt een uitnodiging per mail met een link en een inlogcode. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, zul je merken hoe eenvoudig het is.

Aanmelden Zoom Style Yourself

Woensdagavond 21 april 19.30 – 21.30

79.00Toevoegen aan winkelwagen