Hartelijk dank voor je aanvraag

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Bekijk in de tussentijd de video’s van Hi Style TV of download mijn gratis e-book.

Het boek Secret Tips van een Ervaren Stylist

Gratis E-book: Secret Tips van een ervaren stylist

Download het gratis E-book
Een thumbnail van Merel in een van haar video's

Bekijk Stylingtips op het Hi Style Youtube Kanaal

Bekijk het Youtube kanaal
Merel bij een kledingrek

Zoom Styling voor Stylisten

Nieuw zijn de stylingsessies online. Twee uur lang stylingtips voor stylisten die al een opleiding kleur- en imagestyling hebben gevolgd. Uiteraard afgestemd op de figuurvormen, gezichtsvormen en kleurtypes.

Wanneer is een outfit “klaar” en wanneer kan er nog wel wat bij? Dat is vaak een dunne scheidslijn en heel persoonlijk: waar de ene persoon van veel houdt, vindt de ander het al snel genoeg.

Toch heb ik praktische “regeltjes” op kunnen stellen voor het maken van leuke sets die ik graag met je deel. Naast een gedegen uitleg, hangen er twee rekken vol met kleding klaar aangevuld met accessoires, make-up en kleursjaals zodat ik je van alles kan laten zien. Dat is het voordeel van een live webinar!

Data: 14 maart 11.00 – 13.00

Aanmelden kan onderaan deze pagina.

`ZOOM MEETING
Tarief: € 149,00 incl. btw

Mocht je alsnog niet in de gelegenheid zijn om deze datum mee te doen, kun je het kosteloos verplaatsen naar de volgende datum die je wel uitkomt.

Aanmelden Zoom Style Yourself

Zondagmorgen 14 maart 11.00 – 13.00

149.00Toevoegen aan winkelwagen