Online opleiding Kleurstylist

Logo_dame_los_zalm

Gratis vrijblijvend een proefles? Klik hier voor verdere informatie.

Wil je een kleurtraining volgen zodat je aan de slag kunt als kleurenanalist? Dit kun je nu ook  online doen. Op elk gewenst moment kun je starten. In 20 lessen & 20 video’s met persoonlijke en online begeleiding neem ik je stap voor stap mee in de wereld van kleur.

Visagisten, kappers en stylisten kunnen niet meer zonder kleurkennis. Als je eenmaal bekend bent met de kleuren wordt verkopen en adviseren niet alleen gemakkelijker, het is ook veel leuker. Je bouwt sneller een band op met klanten. Ze weten dat ze je kunnen vertrouwen en ze geen kleuren worden “aangepraat” die ze toch niet dragen.

Inmiddels geef ik 25 jaar kleurtrainingen en leid ik stylisten, docenten, coaches en geïnteresseerden (particulieren) tot kleurenanalist. Na al die jaren vind ik het nog steeds magisch wat kleur doet.

Tijdens de online kleurtraining leer je de 6 belangrijkste kleurtypes: zomer, winter, herfst, lente met de 2 tussentypes: zomer/winter en lente/herfst kennen. Het is een allround programma en uitgebreider dan de 3 daagse praktijktraining die ik ook geef.  

Elke week staan er twee nieuwe modules met een video’s voor je klaar. Afhankelijk van je tijd kun je ervoor kiezen om het complete programma in 10 of 20 weken te doorlopen. Per week zal je ongeveer 2 tot 3 uur aan de lessen en opdrachten moeten investeren. 

Vraag een proefles aan als je interesse hebt. Of meld je vrijblijvend aan voor de gratis Masterclasses die elk kwartaal worden gegeven in de studio in Rotterdam.

Styling online

Steeds vaker kwam de vraag of ik ook online trainingen geef. Zodat je kunt starten wanneer het jou uitkomt, leren in je eigen tempo en tegen een lager tarief. Inmiddels staat het programma en werkt het geweldig. De gedetailleerde lesstof, samen met de video’s, de opdrachten en de materialen, is het een heel compleet programma geworden.

Stap voor stap leer je een analyse te doen en goed advies te geven. Als je twijfelt kun je de video’s opnieuw kijken. De opdrachten helpen je de stof nog beter in de vingers te krijgen. Hiermee kun je ook meteen een portfolio opbouwen die je kunt presenteren aan je klanten. De training is vooral leuk, leerzaam en praktijkgericht. Hierna kun je meteen aan de slag. Mocht je behoefte hebben aan praktijklessen, dan kan dat. De kleurtraining leert je niet alleen de juiste analyses en advies te geven, je leert ook alles over kleurmaterialen, kleding voor de verschillende kleurtypes, haarkleuren, styling en zo veel meer.

Dit kun je verwachten:

 • 20 modules
 • 20 video’s
 • 20 opdrachten voor het opbouwen van je portfolio
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis deelname Masterclasses 5 x per jaar
 • 1 boek ‘Mooi met Kleding van € 29,95
 • Het Hi Style e-book: ‘Secret Styling tips van ervaren stylist’

Dit zijn de 3 verschillende pakketten: 

A. Basis: Lesboek, e-boek, video’s en begeleiding
B. Upgrade: Lesboek, e-boek, video’s en begeleiding + sjaalset
C. Premium: Lesboek, e-boek, video’s en begeleiding + sjaalsset + 2 praktijkdagen

 • De sjaalset omvat 10 belangrijke kleuren om mee te analyseren zoals goud en zilver, zwart en bruin.
 •  Je kunt ook met pakket A starten en later bekijken of je de sjaals en de praktijkdagen wilt doen. Dan betaal je een meerprijs.
 •  Je kunt ook met pakket A starten en later bekijken of je de sjaals en de praktijkdagen wilt doen. Ben je geïnteresseerd? Informeer alvast naar de mogelijkheden zodat je kunt profiteren van een leuke korting.

Gratis masterclass

Twijfel je nog? Meld je aan voor de gratis Masterclass zodat je het persoonlijk kunt ervaren. Of je kunt contact opnemen met een cursist die de training heeft gedaan. Neem dan telefonisch contact op, per mail of vul onderstaande formulier in. Je bent uiteraard ook van harte welkom in de studio in Rotterdam.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Samen maken we Nederland nog mooier!