Online Kleurtraining

OS Hi Style

Wil je een kleurtraining volgen zodat je aan de slag kunt als kleurenanalist? Dit kun je nu ook  online doen. Op elk gewenst moment kun je starten. In 20 lessen & 20 video's met persoonlijke en online begeleiding neem ik je stap voor stap mee in de wereld van kleur.

Visagisten, kappers en stylisten kunnen niet meer zonder kleurkennis. Als je eenmaal bekend bent met de kleuren wordt verkopen en adviseren niet alleen gemakkelijker, het is ook veel leuker. Je bouwt sneller een band op met klanten. Ze weten dat ze je kunnen vertrouwen en ze geen kleuren worden "aangepraat" die ze toch niet dragen. 

Inmiddels geef ik 25 jaar kleurtrainingen en leid ik stylisten, docenten, coaches en geïnteresseerden (particulieren) tot kleurenanalist. Na al die jaren vind ik het nog steeds magisch wat kleur doet. 

Tijdens de online kleurtraining leer je de 6 belangrijkste kleurtypes: zomer, winter, herfst, lente met de 2 tussentypes: zomer/winter en lente/herfst kennen. Het is een allround programma en uitgebreider dan de 3 daagse praktijktraining die ik ook geef.  

Elke week staat er een nieuwe module met een video voor je klaar. Afhankelijk van je tijd kun je ervoor kiezen om het complete programma in 10 of 20 weken te doorlopen. Per week zal je ongeveer 2 tot 3 uur aan de lessen en opdrachten moeten investeren. 

Vraag een proefles aan als je interesse hebt. Of meld je vrijblijvend aan voor de gratis Masterclasses die elk kwartaal worden gegeven in de studio in Rotterdam.

Steeds vaker kwam de vraag of er online trainingen bij Hi Style waren. Niet iedereen beschikt over voldoende (reis)tijd of heeft hetzelfde niveau. Tot voor kort was mijn antwoord NEE, kleur moet je toch “live” leren. Maar ik liep er steeds meer tegenaan dat cursusdata niet uitkomen, de afstand te ver is of dat docenten van scholen of winkelpersoneel niet tegelijkertijd kunnen boeken.

De belangrijkste reden om het TOCH te gaan doen is, dat ik op deze manier veel meer kennis kan delen. Naast de tekst die je rustig kunt doorlezen, zijn er ondersteunende video’s en online bijeenkomsten waarin ik vragen beantwoord, maar ook demonstraties geef van kleurenanalyses, kleurkragen, kleding voor de verschillende kleurtypes, haarkleuren, styling en zo veel meer.

Tijdens een training is het niet altijd gemakkelijk om aan modellen te komen. Nu ik er video-opnames van maak, kan ik deze keer op keer laten zien. Met uiteraard verschillende types binnen een seizoen zoals een lichte, heldere en een gedempte Lente. Personen van verschillende afkomst. Met een donkere huid of een Aziatisch kleurtype. Van verschillende leeftijden. Zo kun je in je eigen tempo leren met video’s ter ondersteuning. Aangevuld met zowel online als offline begeleiding. De live praktijkdagen kun je volgen op data die jou uitkomen. In de studio in Rotterdam of op een locatie in het land.

Dit kun je verwachten:

  • 20 theoriebladen met lesstof
  • 20 werkbladen met opdrachten
  • 20 video’s
  • Persoonlijke begeleiding en gezamenlijke online bijeenkomsten met medecursisten
  • 1 boek ‘Kleding Genoeg Vrouwen’ (als je die al hebt, kun je een andere nemen)
  • Het Hi Style e-book: ‘Secret Styling tips van ervaren stylist’

Dit zijn de 3 verschillende pakketten: 

A. Basis: Lesboek, e-boek, video's en begeleiding
B. Upgrade: Lesboek, e-boek, video's en begeleiding + sjaalset
C. Premium: Lesboek, e-boek, video's en begeleiding + sjaalsset + 2 praktijkdagen

  • De sjaalset omvat 10 belangrijke kleuren om mee te analyseren zoals goud en zilver, zwart en bruin.
  •  Je kunt ook met pakket A starten en later bekijken of je de sjaals en de praktijkdagen wilt doen. Dan betaal je een meerprijs.
  •  Je kunt ook met pakket A starten en later bekijken of je de sjaals en de praktijkdagen wilt doen. Ben je geïnteresseerd? Informeer alvast naar de mogelijkheden zodat je kunt profiteren van een leuke korting.

Samen maken we Nederland nog mooier!

Online Styling kleurtraining

Midden augustus staat de lancering gepland. Als je voor 1 september boekt, ontvang je als Early Bird een korting van 7.5%. Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op, per mail of vul onderstaande formulier in. Je bent uiteraard ook van harte welkom in de studio in Rotterdam.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.