Privéles kleur- of personal styling

mooi met merel

Werk je al als (kleur)stylist en wil je er meer uithalen? Tijdens een privétraining kun je zelf aangeven waar je meer over wilt leren. Na gezamenlijk overleg stel ik een lesprogramma samen waarbij theorie en praktijk samenkomen. Wanneer ik merk dat je bepaalde kennis over kleur, figuur, styling of persoonlijkheid niet helemaal in de vingers hebt, vul ik dit voor je aan. Zo zal je verrast worden over wat je al weet en wat je allemaal nog uit een advies kunt halen.

Als (ervaren) stylist heb je vaak meer kennis over het ene dan het andere. Het kan zijn dat je goed bent in styling en mooie sets kunt maken maar minder goed uit de voeten kunt met een figuur- of een kleuranalyse. Andere stylisten weten weer hoe ze een kleuradvies en een goede figuuranalyse kunnen doen, maar zijn minder bedreven op het gebied van styling. Wanneer je beide disciplines goed in de vingers hebt, zal je merken dat je excelleert en succesvoller zal zijn.Tijdens één dag kunnen we veel bereiken en indien gewenst geef ik je ook zakelijke tips.

Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende (digitale) ontmoeting. Ik denk graag met je mee!

mooi met merelf
Tarief: € 495,- excl. btw

Interesse? Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak om je vrijblijvend te oriënteren.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Samen maken we Nederland mooier!