Mooi met Merel

mooi met merel

Mooi met Merel 22 mei 2021

Als je een opleiding kleur- en imagestyling hebt voltooid, zowel bij Hi Style of elders, kun je je kennis uitbreiden met de ééndaagse training: “Mooi met Merel’. Speciaal voor stylisten die zich verder willen ontwikkelen en hun adviezen in een modern jasje willen steken. Kleur- en stylingadvies gaat zo veel verder dan de diepte van de halslijn, de figuurvorm of het kleurtype. Het is een allround advies waarbij je kleurtype, figuur, leeftijd, smaak, persoonlijkheid, beroep, energie (uitstraling) en de wensen van de klant op elkaar afstemt.

Als ervaren stylist zal je hebben gemerkt dat het niet zo zwart-wit is en dat er regelmatig tegenstrijdigheden voorbij komen. Een wintertype die liever niet opvalt of een vrouw met forse boezem die graag hoog gesloten halslijnen draagt. Daarbij is de uitstraling net zo bepalend als het uiterlijk. Je leert hoe je hiermee kunt spelen en hoe je dit in de kleding kunt verwerken. Daarnaast is er veel aandacht voor styling. Hoe maak je leuke combinaties zonder de geijkte paden te bewandelen.

Het boek ‘Mooi met Kleding’ wordt hierbij als basis gebruikt met daarnaast een reader met extra achtergrondinformatie. Er wordt met modellen gewerkt. Maximaal 5 deelnemers per training. Komt de datum niet uit? Stuur een mailtje zodat ik met je kan overleggen of er een extra trainingsdag ingelast kan worden.

mooi met merelf
Tarief: € 375,- excl. btw

Interesse? Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak om je vrijblijvend te oriënteren.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen maken we Nederland mooier!