Herenstyling

HiStyle herenstyling

Masterclass Herenstyling

Masterclass Herenstyling 19 juni 2021
Tijdens de herenstyling leer je de belangrijkste skills voor het geven van een eigentijds en compleet stylingadvies. Herenkleding is anders dan voor dames. Het is technischer, combineren is anders en er zijn meer (ongeschreven) regeltjes. Bij welk overhemd wordt er een das gedragen, welke maten moet je weten en wat zijn uiterlijke kenmerken die een rol spelen bij de kledingkeus. Aangevuld met handig tips omtrent combineren. Zoals schoenen, lengtes, stoffen en stijlen.

Dit leer je tijdens de masterclass Herenstyling:

 • Kleuradvies voor mannen
 • Figuur en lengte
 • Stijlbepaling
 • Beroep
 • Zakelijke do’s en don’ts
 • Casual kleding en combineren
 • Pasvormen en fit
 • Verzorging

Er wordt op 2 modellen gewerkt. Zij zullen een uur nodig zijn en ontvangen een compleet advies. Zodat je niet alleen de theorie goed in de vingers krijgt, maar zelf ervaart hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat. Dit omvat de juiste opbouw, een goede intake en de verschillende kledingstijlen afgestemd op het beroep, bedrijf en de functie. Uiteraard zijn er allerlei verschillende kledingstukken die gepast en gedemonstreerd worden.

Het is veel informatie. Je kunt deze training alleen volgen als je al een opleiding imagestyling of personal styling voor dames hebt gevolgd. Je dient over basiskennis te beschikken omtrent een kleuradvies, stofkennis (welke stoffen maken voller, slanker), wat doen lijnen en meer.

Je ontvangt een reader met alle tips omtrent zowel casual als zakelijke kleding. Daarnaast is het handig om mijn boek ‘Kleding Genoeg Mannen’ er naast te gebruiken.

Vanaf januari 2021 is er ook een online training herenstyling!

Tarief: € 399,- excl. btw
Heren kleding advies

Interesse? Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak om je vrijblijvend te oriënteren.
Samen maken we Nederland mooier!

 • Kim Meijers
  Herenstyling; het is geen onbesproken onderdeel geweest in mijn eerdere opleiding, toch had ik het gevoel dat er kennis bij mij ontbrak. Ik volgde de eendaagse training bij Merel en ging met een hele hoop nieuwe inzichten en vol energie naar huis. Merel weet waar ze het over heeft en brengt haar kennis heel duidelijk en praktisch over. Het is heerlijk om met haar te sparren over het vak en haar jarenlange ervaring maakt Merel een fantastische leermeester. Ik hoop nog veel van haar te mogen leren!
  Kim Meijers
  Kimmeijers.com

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kledingtips voor mannen