Hartelijk dank voor je aanvraag

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Bekijk in de tussentijd de video’s van Hi Style TV of download mijn gratis e-book.

Het boek Secret Tips van een Ervaren Stylist

Gratis E-book: Secret Tips van een ervaren stylist

Download het gratis E-book
Een thumbnail van Merel in een van haar video's

Bekijk Stylingtips op het Hi Style Youtube Kanaal

Bekijk het Youtube kanaal

Imagestyling docenten

image styling

Ben je op zoek naar een opleiding tot imagestylist? Kijk dan bij Personal Styling. Dit is een complete combinatie van imagestyling en personal styling.

Imagestyling docenten

Imagestyling is een keuzevak op het mbo verzorging, haar en mode. Hi Style leidt docenten op die het vak imagestyling (gaan) geven. Meer dan twintig scholen hebben zich inmiddels door Hi Style laten opleiden en begeleiden waaronder  ROC van Twente, ROC Mondriaan Den Haag, Albeda College Rotterdam en particuliere (kappers)opleidingen.

Naast het opleiden van docenten levert Hi Style ook materialen, het lesprogramma dat zowel digitaal als geprint kan worden gebruikt. Elk schooljaar is er een nieuwe update met nieuwe foto’s en actuele onderwerpen. Zo hoeft niet elke school het wiel opnieuw uit te vinden. Uiteraard is het lesprogramma en het niveau aangepast op de jonge doelgroep en afgestemd op de praktijk.

Merel geeft uitleg aan een groep docenten

De belangrijkste onderwerpen van het keuzevak imagestyling zijn: kleur, figuur en styling. Docenten worden in een korte tijd klaargestoomd om dit vak goed te kunnen geven, ongeacht of zij lesgeven in het kappersvak, verzorging, visagie of mode. Uiteraard in een jong jasje zodat het niet alleen heel leerzaam is, maar ook leuk. Leerlingen die het vak kiezen zullen meer kans hebben op een baan als kapper, visagist of in een beroep in de mode.

De trainingen kunnen worden gegeven op een zelfverkozen locatie zoals de school zelf of in de studio in Rotterdam. Uiteraard levert Hi Style ook alle benodigdheden zoals kleursjaals, kleurkragen, posters, kleurkaartjes etc. Ook na de trainingsdagen kunnen docenten zich verder ontwikkelen door middel van de video’s op het YouTubekanaal Hi Style tv, de gratis Masterclasses en de boeken.

Hi Style Gilde training

Digitaal lesmateriaal

HI Style heeft een compleet lesprogramma ontwikkeld voor het keuzevak mbo imagestyling. Het complete pakket omvat een lesboek, de opdrachtenmap en het examen. Het lesprogramma omvat digitale bestanden die op een voordelige doch professionele manier kunnen worden geprint of digitaal worden gebruikt. Hierdoor blijven de kosten laag en kan er jaarlijks een update worden aangeschaft zonder hoge kosten. Deze updates kunnen worden afgenomen, maar is niet verplicht.

Nieuw: zijn de dagtrainingen herenstyling. Tijdens deze ééndaagse training is er onder andere aandacht voor: zakelijke kleding, casual kleding, combineren, etiquette en verzorging.

  • Het was echt leuk om deze lessen te geven en ik kan er nu al naar uitkijken naar de nieuwe lessen van Imagestyling met het nieuwe materiaal. Leuk de nieuwe opdracht van kleding bij beroepen.
    Docent Aventus Deventer en Apeldoorn

Ik kom graag langs om het een en ander te bespreken en het materialen te presenteren.

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Nederland nog mooier!