Kleurtrainingen

 

Kleur Basis: 1, 15 & 29 april 2019
Kleur Plus: 15 & 29 juni 2019
Je kunt ook direct met de online kleurtraining starten!

Kleur Basis

De basis kleurtraining omvat 3 dagen die je op elk gewenst tijdstip kunt starten. Je leert werken met 6 kleurtypes: zomer, winter, lente, herfst en koel en warm. De cursusdagen vinden plaats in de studio in Rotterdam en/of bij je thuis of in je bedrijf. Twee weken lang kun je een nieuwe set kleursjaals uitproberen, die daarna eventueel aangeschaft kan worden. Op deze manier kun je zelf ervaren of het bevalt. Daarnaast kun je met andere materialen oefenen, zoals de kleurkragen. Zo kun je ervaren wat er het beste bij je past.

Je kunt privélessen volgen of samen komen. Maximaal 3 personen per groep. Als je in groepsverband wilt starten, kun je je alvast aanmelden. Zodra een andere geïnteresseerde zich aandient, wordt je digitaal aan elkaar voorgesteld, zodat je in overleg de data kan prikken. Dit kan 7 dagen in de week. Nadat je de basis kleurtraining hebt doorlopen, kun je je kleurkennis eventueel verder uitbreiden middels de 2-daagse Kleurplustraining. Het kan ook zijn dat je de basis van 4- of 6 kleurtypen elders geleerd hebt, maar je merkt dat je iets mist of jezelf verder door wilt ontwikkelen. Met de losse sjaals is het eenvoudig schakelen tussen de 12 verschillende types.

 
  • Tarief: 3-daagse training tarief op aanvraag.

Kleur Plus

Nadat je de basis kleurtrainingen hebt doorlopen, of je dit nu bij Hi Style of elders hebt geleerd, kun je je kennis verder uitbreiden tijdens de 2-daagse KleurPlus om met 12 kleurtypen te werken. Dit lijkt lastig, maar als je het eenmaal doorhebt zal je merken dat het er nog leuker op wordt. Je kunt meer nuanceren, andere kleurcombinaties maken en de uitzonderlijke kleurtypes adviseren. Die komen minder voor, maar voor hen is het net zo fijn om een passend advies te krijgen.

Met de 12 kleurtypes is er bovendien meer ruimte voor het verwerken van de persoonlijkheid en levensstijl van de klant. Is hij of zij een introvert type of juist uitbundig, is er behoefte aan zakelijke kleding of casual? Draagt zij wel of geen make-up? Deze factoren spelen allemaal bij het geven van een goed advies. Tijdens de KleurPlus kun je diverse analysematerialen uitproberen en adviseer ik je bij het opzetten van een praktijk of het integreren van het kleuradvies in je bestaande activiteiten. De kleurtrainingen worden gegeven in de studio in Rotterdam of op je eigen locatie, zodat je met je eigen klantenkring kunt werken en ik je kan adviseren omtrent je praktijkruimte. Elk kwartaal staat er een KleurPlustraining gepland. Check de data in de agenda. Komen de data je niet uit, neem contact op zodat we andere dagen kunnen plannen. In de boeken Kleding Genoeg staan de kleurschema’s voor 4 kleurtypes omschreven. In Stijlfactor5 10 kleurtypes. Op het Youtubekanaal van Hi Style tv kun je video’s bekijken waarin ik demonstraties kleuradvies geef.

 
  • Tarief: € 595,- excl. btw voor twee dagen.


Interesse? Neem gerust telefonisch contact op of maak een afspraak om je vrijblijvend te oriënteren.
Samen maken we Nederland mooier!

Klik op het Mereltje voor data en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.