Materialen

Kleurkragen

De door Hi Style ontwikkelde kleurkragen maken dat je als kleurenanalist snel een goede analyse kunt maken. Tegelijkertijd zijn ze heel duidelijk voor de klant; zij krijgen een goed beeld van de kleuren die hen goed staan en minder goed. Er is jarenlang schaven aan vooraf gegaan om duidelijke en mooie kragen te maken als aanvulling op de losse kleursjaals. Regelmatig krijgen we van kleurstylisten te horen dat het de mooiste kragen van Nederland zijn. Daar zijn we trots op.

De sjaalkragen omvatten 6 topkleuren per kraag met een gouden of zilveren achterkant. Heel handig tijdens snelle analyses in winkels, kapsalons, scholen of te gebruiken workshops. De kragen zijn gemakkelijk te vervoeren en pak je er snel even bij als je een korte test wilt uitvoeren.

Met de kleurkragen kun je in weinig tijd een goede en snelle analyse opbouwen: van warm naar koel en van donker naar licht. De achterkanten hebben diverse goud- en of zilvertinten passend bij het kleurtype. De glanzende materialen zorgen ervoor dat de klant de effecten duidelijk kan zien en geven een luxe uitstraling.

De sets omvatten 6, 8 of 10 verschillende kragen. Ook als je met 4 kleurtypes werkt is het handig om met 6 kleurkragen te werken zodat je je advies kunt opbouwen. De basisset omvat 6 kleurkragen: Winter, Koel, Zomer, Herfst, Warm en Lente. De set van 8 kragen omvat de 6 basiskragen aangevuld met het veel voorkomende Licht & Donker. De meest uitgebreide set van 10 kragen omvat de 6 basis kleurkragen aangevuld met Licht, Donker, Helder en Gedempt.  Hiermee kun je prima uit de voeten ook als je met 12 kleurtypes of meer werkt.

Hieronder zie je Merel met 2 verschillende kragen. 

Maak vrijblijvend een afspraak om de kragen een keer te komen bekijken of meld je aan voor de gratis inspiratie-ochtend zodat ik de kragen kan demonstreren.

Tarief: op aanvraag.


Kleursjaals

Hi Style heeft prachtige kleursjaals ontwikkeld voor het geven van een duidelijk en persoonlijk kleuradvies. Een complete set bestaat uit 72 kleursjaals. Ingedeeld naar de 4 basis seizoenen waarmee je moeiteloos kunt schakelen naar 12 kleurtypes of prioriteiten kunt analyseren. Een set omvat zowel matte als glanzende stoffen en omvat eigentijdse kleuren zoals koraal, roségoud, warm bordeauxrood, beige en diverse kaki-tinten. De Hi Style kleurkaarten sluiten naadloos aan bij de kleursjaals.

Ook als je al in het bezit bent van een set kleursjaals kan ik je adviseren hoe je je huidige set kunt optimaliseren. Het is mogelijk om ontbrekende kleursjaals los te bestellen. De praktijk wijst uit dat vooral de warme kleursjaals niet altijd mooi zijn. Dit is jammer. Het is voor ieder kleurtype leuk om te zien welke prachtige kleuren zij kunnen dragen. Bij elk modeseizoen is er een limited edition. Deze wordt gepresenteerd tijdens de inspiratieochtenden.

Tarief: op aanvraag.


Colorcards

De praktische colorcards van Hi Style zijn praktisch van formaat en overzichtelijk gerangschikt in een map. De aloude kleurenwaaiers zijn vervangen voor praktische colorcards, gemakkelijk op te bergen in de portemonnee. De map dient meteen als werkmateriaal en is gemakkelijk mee te nemen tijdens workshops. Er zijn 12 verschillende types waarmee je goed en individueel passend advies kunt geven afgestemd op het kleurtype, de leeftijd en persoonlijke smaak.

De colorcards zijn onlangs vernieuwd met nieuwe trendy kleuren. Nu ook met een blanco achterzijde met ruimte voor logo van kleurenstylist. Je bent van harte welkom om het concept een keer te komen bekijken. De kleurkaarten worden alleen geleverd aan personen die bij Hi Style een kleurtraining hebben gevolgd.

Tarief: op aanvraag.


Stylingcards

Naast de uitgebreide kledingboekjes voor de klant, heeft Hi Style compacte Stylingcards ontwikkeld. Prachtig geïllustreerd en vormgegeven door Linda Zoon. De compacte kaarten kunnen gemakkelijk worden meegenomen in de handtas zodat de adviezen altijd binnen handbereik zijn. De kaarten zijn snel in te vullen. Dit scheelt een hoop tijd voor de stylist. Dit maakt dat je over een ruime ervaring moet beschikken om er de essentie uit te kunnen halen. De styling cards zijn netjes gebonden in een map. Duidelijk voor de klant en praktisch om mee te nemen tijdens workshops.

Tarief: op aanvraag.


Kleurposters

Kleurposter van 50 x 70 cm met alle 12 kleurkaartjes. Ter ondersteuning te gebruiken tijdens een kleurenanalyse of promotie.

Tarief: op aanvraag.


Kledingadviesboekjes

Uitgebreide stijlboekjes zodat je een advies gedegen en stap voor stap kunt uitwerken. Een advies moet duidelijk en accuraat zijn maar ook voldoende ruimte overlaten voor persoonlijke invulling en nieuwe trends. Er is ook een digitale versie van het boekje. Deze wordt eenmalig geleverd met het logo van de kledingstylist en is onbeperkt te gebruiken.

Tarief: op aanvraag.


Mallen kragen

Tijdens een advies is het handig om het een en ander visueel te maken. Zelf werk ik het liefst met een mini-garderobe van veel voorkomende kledingstukken aangevuld met de 7 voorbeeldkragen. Hiermee kun je laten zien welke halslijnen passen bij de klant. Een echte eye-opener tijdens demonstraties en gemakkelijk mee te nemen.

Tarief: op aanvraag.

  • Ilse Voortman

    Merel’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Na haar lessen wil je direct aan de slag! Ze legt alles goed en duidelijk uit en haar enorme ervaring en kennis brengt ze op een leuke manier over. Merel verstaat haar vak!  Sinds enige tijd werk ik met de kleurkragen van Hi Style. Het is niet alleen heel duidelijk voor mij, de klant begrijpt het zo veel beter en sneller. Een echte eyeopener. Ik gebruik ze tijdens individuele kleuradviezen, tijdens workshops en evenementen. Praktisch en eenvoudig te vervoeren.

    Ilse Voortman
    Beauty Bureau

Klik op het Mereltje voor tarieven en mogelijkheden, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.