Hi Style contact

Over Hi Style

De Hi Style Stylingacademy waarbij je je professioneel kunt opleiden tot Kleurenanalist of Personal Stylist. Met aanvullende opleidingen zoals Kleurstylist Pro en trainingsdagen van een dag zoals de Herenstyling. Daarnaast levert Hi Style materialen zoals kleurdoeken en kleurkragen, kleurkaarten, boeken en meer.

Uiteraard ben je als particulier ook van harte welkom voor een kleurenanalyse, een figuur- of stijladvies, een shopsessie of het op orde brengen van je garderobe.

De studio is gelegen op het Noordereiland; een bijzonder plekje in Rotterdam schuin tegenover Hotel New York. Zowel de opleidingen als stylingsessies worden ook online en op locatie aangeboden.

Vakkennis

Na de modevakschool heb ik Fashion Merchandising gestudeerd in Londen, later aangevuld met schoonheidsverzorging en visagie. Maar de meeste kennis heb ik opgedaan tijdens het maken en ontwerpen van kleding en het geven van advies. Dagelijks leer ik nieuwe dingen. Dit maakt het vak zo boeiend. Er zijn altijd nieuwe dingen om te ontdekken.

Inmiddels heb ik ook 7 boeken geschreven. Mijn boek ‘Kleding Genoeg Vrouwen’ wordt op diverse scholen als lesboek gebruikt. Er is ook een mannenversie en een boek met uitgebreide allround adviezen: ‘Stijlfactor5’. In mijn nieuwste boek ‘Mooi met Kleding’ komt alles samen.

©Petrina-HiStyle-min-cut
zoom styling

Opleidingen van Hi Style

Hi Style leid je op tot Kleurenanalist, Personal Stylist of Herenstylist. De opleidingen kun je online volgen. De praktijkopleidingen omvatten 3 tot 6 dagen. Zo kun je al snel in de praktijk aan de slag. Daarna kun je blijven doorleren tijdens de Specialisatiedagen, gratis Masterclasses, boeken en het YouTubekanaal Hi Style TV.

Voor winkeliers en mbo-docenten heeft Hi Style speciale lesprogramma’s en ook digitale lespakketten voor de leerlingen die elk jaar worden vernieuwd.

Hi Style op YouTube

In aanvulling op mijn boeken en opleidingen post ik regelmatig nieuwe video’s op mijn YouTubekanaal ‘Hi Style TV’. In deze video’s demonstreer ik de werking van kleur en kleding en styling maar ook de trends en andere onderwerpen.

Elk kwartaal is er een gratis Masterclass waarbij ik nieuwe tips en tricks deel en waarbij je collega’s kunt ontmoeten. Als je een opleiding bij Hi Style hebt gevolgd kun je je onbeperkt aanmelden. Maar ook als je dit niet hebt gedaan, ben je van harte welkom een keer sfeer te komen proeven om te zien of Hi Style bij je past.

Online kleurtraining mode wintertype wat trek ik aan styling winter shoppen
  • Marian de Heer
    Het boek Kleding Genoeg Vrouwen is mijn gidsl. Ik heb het al jaren in de kast staan en pak het er regelmatig bij om er even in te kijken. En niet alleen ik, ook mijn dochter en vriendinnen. Ik kijk uit naar Merel’s volgende boeken. Want volgens mij is ze nog lang niet uitgeschreven.
    Marian de Heer

De verpakking versterkt de inhoud. Als je weet dat je er goed uitziet, krijgt je zelfvertrouwen een boost. Dat is de kracht van kleding!