Particulieren

©Petrina-HIStyle-35 kopie

Of je nu alleen een persoonlijk kleuradvies boekt of een uitgebreid en allround stijlfactor5-advies, ik haal eruit wat er in zit. Met veel plezier laat ik je zien welke kleuren en kleding je het mooiste staan passend bij je persoonlijkheid en smaak. Op een natuurlijke manier breng ik je uiterlijk samen met je innerlijk en je levensstijl. Zo ontstaat er vanzelf een signatuur look waarmee je je comfortabel voelt en je kansen biedt. Maar waar je vooral veel lol aan hebt. Als je weet welke kleuren en kleding mooi bij je passen, kun je moeiteloos een leuke garderobe opbouwen ongeacht leeftijd of figuur. Na een advies zal je merken dat elke nieuwe aanschaf aansluit bij dat wat je al hebt en op diverse manieren gecombineerd kan worden. 

Het kennen van je kleur- en figuurtype en het ontwikkelen van een persoonlijke signatuurlook is geen luxe. Het draagt bij aan zakelijk succes. Het bespaart veel tijd en je merkt dat je veel langer met je kleding kunt doen. Combineren wordt kinderlijk eenvoudig.

De handige colorcards & stylingcards ondersteunen je bij het kopen van kleden en tijdens het aankleden. Zo weet je dagelijks weer leuke sets te combineren en behoren miskopen tot het verleden. 

  • Willeke Prosman, arts
    Een paar weken geleden hebben mijn zusje en ik een stijlfactor5 advies bij Merel gedaan. Wij zijn beiden uitzonderlijk tevreden. Merel verstaat haar vak erg goed. Ze heeft duidelijk verstand van- en inzicht in mode. Dat is toch wel een fijne bijkomstigheid naast het kleur en kledingadvies. Daarbij is ze ook heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft het talent je op je gemak te laten voelen en erg goed aan te voelen welke kledingstijl je past.
    Willeke Prosman, arts

Wees je mooiste zelf! Copycats zijn er al genoeg.

Klik op Mereltje voor meer informatie en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.