Garderobe organizen

Garderobe organizen

Het lijkt wellicht een luxe om door een expert je garderobe op orde te laten brengen. Niets is minder waar. Het is meer dan alleen maar netjes ophangen. Tijdens het op orde brengen van je garderobe gaan we samen stuk voor stuk door je kleding en bekijken we of de kleding nog actueel, mooi en eigentijds is. Gedateerde, versleten of slecht passende kleding vertroebelen het beeld. Door deze eruit te halen, zie je beter wat je hebt en wat je eventueel mist. Kleding die niet goed past, speld ik af en geef ik desgewenst af bij de coupeuse. Ik maak een lijstje van kleding die je kunt aanschaffen zodat je goed kunt combineren.

Een nette kast zorgt dat je overzicht hebt. Het scheelt bergen tijd tijdens het aankleden en zorgt ervoor dat je gericht kunt winkelen. Miskopen of dingen dubbel kopen behoren tot het verleden. 

 
  • Tarief: € 300 per sessie excl. reiskosten
  • Henk Broekman
    Na een kleur en kledingadvies heeft Merel mijn garderobe eens goed onder handen genomen. Jaren had ik het laten versloffen en hapsnap dingen gekocht. Het begon me steeds meer te irriteren dat ik zo weinig kanten op kon met mijn kleding. Moedeloos stond ik ’s morgens voor de kast om te bedenken wat ik nu weer eens moest aantrekken. Nadat Merel het op orde heeft gebracht (en vooral veel oude dingen die ik toch al jaren niet meer droeg aan een goed doel heeft gegeven), zie ik beter wat ik heb. Aankleden gaat een stuk sneller en leuker. Daarnaast heb ik leuke dingen met haar gekocht die ik eigenlijk niet meer uit wil. Dank je wel Merel. 
    Henk Broekman

Klik op Mereltje voor meer informatie en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.