Herenstyling voor particulieren

HiStyle herenstyling

Een stylingadvies omvat advies op het gebied van kleur, pasvorm, casual- en zakelijke kleding en tips omtrent het maken van combinaties. Uiteraard stem ik dit af op je functie en het bedrijf waar je werkt.  Je krijgt tips omtrent de merken en winkels die aansluiten bij je figuur, smaak en budget. Ter ondersteuning ontvang je een persoonlijk kleurenkaartje en een boekje waarin de belangrijkste punten zijn uitgewerkt.

Niet alleen is er heel veel keus, professionele kleding heeft een ware metamorfose ondergaan. Shirt over of in je broek, wel of geen sneakers en kan een jeans naar kantoor? Naast je goede kleuren schenk ik veel aandacht aan je persoonlijke stijl. Zodat je met gemak een basisgarderobe opbouwt waarmee je eindeloos kunt combineren.

Tarieven: Kleur- en kledingadvies inclusief alle materialen € 399,- Kleuradvies inclusief kleurenkaart € 149,- Dagdeel personal shoppen € 350,-
 • Vincent
  Merel is een zeer betrokken styliste. Ze heeft duidelijk veel kennis van zaken en wil je echt verder helpen. Ik heb dankzij haar advies nu veel beter door welke kleuren er bij mij passen en hoe ik daar mijn kleding op af kan stemmen. Het mooie aan Merel is ook dat ze zegt waar het op staat. Ze praat je niet naar de mond, maar is eerlijk in wat ze ziet en vindt. En daar heb je uiteindelijk het meest aan. Wat mij verder opviel was haar enorme ervaring: Merel is echt een vakvrouw en ik vraag haar nog geregeld om advies. Ik heb al aan een vriend een stylingsessie met haar cadeau gedaan, hartstikke leuk.
  Vincent
 • Peter van de Berg
  Na twee shopsessies met Merel heb ik mijn basisgarderobe op orde en kan ik eindeloos combineren. Als ik een nieuw item koop, draait dat gelijk mee in de rest van mijn kleding en kan ik vele nieuwe sets maken. Doordat mijn kleding lekker zit en goed staat, ben ik privé maar ook op het werk zelfverzekerder en opener. Ik word letterlijk meer gezien en minder voorbijgelopen. Ik leg makkelijker contact en mensen reageren vriendelijker op me. Kleding is weer leuk en geen noodzakelijk kwaad. Misschien is wel de belangrijkste stap in het traject met Merel dat ik mezelf het echt waard ben gaan vinden, om met professionele hulp, mooie, kwalitatief goede en wat duurdere kleding te kopen. Die stap gaat veel verder dan kleding.
  Peter van de Berg

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Nederland nog mooier!