Herenstyling

Herenstyling voor particulieren

Tijdens een kleur- en kledingadvies voor heren krijg je advies op het gebied van kleur, pasvorm, casual- en zakelijke kleding en leer je hoe je leuke sets maakt. Herenstyling is anders dan bij vrouwen. Allereerst heeft een man minder kleur en accessoires om mee te spelen. Alles wat je kiest moet leuk en goed zijn. Een man heeft minder lapmiddeltjes zoals een sjaaltje hier of een lipstick daar. Alles wat je kiest moet goed en mooi zijn. Daarnaast zijn er meer zakelijke regeltjes. Wat kan wel en wat niet? Uiteraard is dit afhankelijk van je baan, het bedrijf en je voorkomen.

Niet alleen is er heel veel keus, professionele kleding heeft een ware metamorfose ondergaan. Shirt over of in je broek, wel of geen sneakers en kan een jeans naar kantoor? Naast je goede kleuren schenk ik veel aandacht aan je persoonlijke stijl en geef ik tips hoe je je garderobe opbouwt. Zodat je met gemak een basisgarderobe opbouwt waarmee je eindeloos kunt combineren.

Na het advies ontvang je je persoonlijke colorcard die je gemakkelijk kunt opbergen in je portefeuille. Je ontvangt een persoonlijk kledingboekje met alle tips en tricks en een digitale collage van kleding die op dit moment in de winkels hangt. Zo weet je meteen waar je alles kunt vinden. Uiteraard kijk ik dan ook naar de juiste merken en winkels die aansluiten bij je smaak en budget.

 
  • Tarieven: Kleur- en kledingadvies inclusief alle materialen € 350,- Kleuradvies inclusief kleurenkaart € 130,- Dagdeel personal shoppen € 250,-
  • Peter van de Berg
    Na twee shopsessies met Merel heb ik mijn basisgarderobe op orde en kan ik eindeloos combineren. Als ik een nieuw item koop, draait dat gelijk mee in de rest van mijn kleding en kan ik vele nieuwe sets maken. Doordat mijn kleding lekker zit en goed staat, ben ik privé maar ook op het werk zelfverzekerder en opener. Ik word letterlijk meer gezien en minder voorbijgelopen. Ik leg makkelijker contact en mensen reageren vriendelijker op me. Kleding is weer leuk en geen noodzakelijk kwaad. Misschien is wel de belangrijkste stap in het traject met Merel dat ik mezelf het echt waard ben gaan vinden, om met professionele hulp, mooie, kwalitatief goede en wat duurdere kleding te kopen. Die stap gaat veel verder dan kleding.
    Peter van de Berg

Klik op Mereltje voor meer informatie en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.