Kledingadvies voor dames

Kleur en stijl advies

Tijdens een allround kleur & kledingadvies leer je welke kleuren, pasvormen, stoffen en stijlen jou het mooiste staan. Een stijl waarbij jij je thuisvoelt en die aansluit bij je levensstijl en beroep. Winkelen wordt met de kleurkaart en stylingcards een stuk gemakkelijker en leuker. Moeiteloos bouw je een garderobe op waar je jaren plezier van hebt. Met de stylingtips weet je leuke sets te combineren afgestemd op je bui of de gelegenheid. Naast een kleurenkaart ontvang je de Hi Style Stylingcards.

Je kunt dit advies zowel met als zonder digitale shopsessie boeken. Hierbij ga ik voor jou naar kleding, accessoires die nu in de winkel hangen. Uiteraard afgestemd op je kleur, figuur en stijl. Je ontvangt voorbeelden van kleding, merken en winkels en webshops zodat je meteen na het advies kunt winkelen.

Een Stijlfactor5-advies verloopt in 2 fases. De eerste keer vindt altijd plaats in de studio in Rotterdam. Dit omdat ik allerlei voorbeelden wil laten zien. Tijdens onze tweede afspraak heb ik je advies uitgewerkt en geef ik meer tips. Dit kan zowel bij je thuis als in de studio. Zie video: Met een persoonlijk Stijlfactor5-advies kun je alle kanten op.

Een Stijlfactor5-advies zorgt dat kleding kopen en combineren makkelijk en leuker wordt.

Tarief: SF5-advies inclusief stylingkaarten en kleurenkaart: € 399,-. Met online shopsessie € 449,- Een kleur-figuuranalyse € 229,- Kijk bij kleurenanalyse!

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uitleg van een kleur- en stylingadvies voor dames