Kledingadvies mannen

HiStyle herenstyling

Veel mannen vinden het lastig om kleding te vinden die aansluit bij hun figuur en functie en kleuren die hen het mooiste staan. Veelal blijft het een beetje bij hetzelfde. Tijdens een kledingadvies voor mannen waar je op kunt letten als je kleding koopt. Veel mannen houden niet zo van winkelen en willen snel klaar zijn. Een kleuradvies waarbij je een persoonlijke kleurenkaart ontvangt, maakt het zo veel eenvoudiger om kleuren te kiezen die niet alleen mooi staan maar ook nog eens goed combineren. Je kunt zowel een los kleuradvies boeken als een uitgebreide kleur- en kledingadvies.

Tijdens een kleuradvies voor mannen leer je welke pasvormen, merken, stoffen en combinaties het beste bij je staan en passen bij de look die je voor ogen hebt. Hoe hoort een pak, een broek of overhemd te passen? En welke merken en kleuren passen hierbij. Uiteraard ontvang je ook advies omtrent zakelijke kleding, personal branding of andere specifieke kennis die jou kan helpen om er niet alleen goed uit te zien maar ook succesvol te zijn. Na afloop ontvang je meteen een persoonlijk kleurenkaartje én wordt je kledingadvies digitaal naar je opgestuurd.

Naast je goede kleuren schenk ik veel aandacht aan je persoonlijke stijl zodat je met gemak een basisgarderobe opbouwt waarmee je eindeloos kunt combineren. Een kledingadvies voor mannen kun je alleen boeken of met je partner.

Een kleurenanalyse duurt ongeveer een uur. Het tarief is € 159,- inclusief kleurenkaart. Een uitbreid kleur- en kledingadvies duurt ongeveer 2.5 uur plus een vervolgsessie. Het tarief is € 399,-

Tarieven: Kleuradvies € 179,- Een kleur- en kledingadvies € 349,- Dagdeel personal shoppen € 329,-
 • Vincent
  Merel is een zeer betrokken styliste. Ze heeft duidelijk veel kennis van zaken en wil je echt verder helpen. Ik heb dankzij haar advies nu veel beter door welke kleuren er bij mij passen en hoe ik daar mijn kleding op af kan stemmen. Het mooie aan Merel is ook dat ze zegt waar het op staat. Ze praat je niet naar de mond, maar is eerlijk in wat ze ziet en vindt. En daar heb je uiteindelijk het meest aan. Wat mij verder opviel was haar enorme ervaring: Merel is echt een vakvrouw en ik vraag haar nog geregeld om advies. Ik heb al aan een vriend een stylingsessie met haar cadeau gedaan, hartstikke leuk.
  Vincent
 • Peter van de Berg
  Na twee shopsessies met Merel heb ik mijn basisgarderobe op orde en kan ik eindeloos combineren. Als ik een nieuw item koop, draait dat gelijk mee in de rest van mijn kleding en kan ik vele nieuwe sets maken. Doordat mijn kleding lekker zit en goed staat, ben ik privé maar ook op het werk zelfverzekerder en opener. Ik word letterlijk meer gezien en minder voorbijgelopen. Ik leg makkelijker contact en mensen reageren vriendelijker op me. Kleding is weer leuk en geen noodzakelijk kwaad. Misschien is wel de belangrijkste stap in het traject met Merel dat ik mezelf het echt waard ben gaan vinden, om met professionele hulp, mooie, kwalitatief goede en wat duurdere kleding te kopen. Die stap gaat veel verder dan kleding.
  Peter van de Berg

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Nederland nog mooier!