Kledingadvies vrouwen

Tijdens een allround kleur & kledingadvies leer je welke kleuren, pasvormen, stoffen en stijlen jou het mooiste staan. Een stijl waarbij jij je thuisvoelt en die aansluit bij je levensstijl en beroep. Winkelen wordt met de kleurkaart en stylingcards een stuk gemakkelijker en leuker. Moeiteloos bouw je een garderobe op waar je jaren plezier van hebt. Met de stylingtips weet je leuke sets te combineren afgestemd op je bui of de gelegenheid. Naast een kleurenkaart ontvang je de Hi Style Stylingcards.

Je kunt dit advies zowel met als zonder digitale shopsessie boeken. Hierbij ga ik voor jou naar kleding, accessoires die nu in de winkel hangen. Uiteraard afgestemd op je kleur, figuur en stijl. Je ontvangt voorbeelden van kleding, merken en winkels en webshops zodat je meteen na het advies kunt winkelen.

Een Stijlfactor5-advies verloopt in 2 fases. De eerste keer vindt altijd plaats in de studio in Rotterdam. Dit omdat ik allerlei voorbeelden wil laten zien. Tijdens onze tweede afspraak heb ik je advies uitgewerkt en geef ik meer tips. Dit kan zowel bij je thuis als in de studio.

Wat leer je tijdens een kleur en kledingadvies:

 • welk kleurtype je bent! Er zijn 12 verschillende kleurtypes
 • jouw mooiste topkleuren en jouw beste basiskleuren
 • leuke kleurcombinaties maken
 • welke kleuren make-upkleuren en haarkleur jou het mooiste staan
 • welke accessoires en sieraden: goud óf zilver
 • welke figuurvorm je hebt zodat deze optimaal in balans kunt brengen en je mooiste delen kunt accentueren
 • de beste pasvormen, soorten prints, stoffen en lengtes
 • een stijlanalyse: welke stijlen sluiten goed aan bij jouw smaak, persoonlijkheid en lifestyle
 • de beste kledingmerken passend bij jouw figuur en leuke (web)winkels
 • een digitale collage zodat je meteen kunt winkelen naar kleding die past bij jouw figuur en stijl

Daarnaast ontvang je een persoonlijke kleurenkaart en 2 stylingcards zodat je de belangrijkste informatie altijd bij de hand hebt.

Nieuw is een kleur-figuuranalyse waarbij je naast een kleurenanalyse, kleurenkaart ook figuurtips krijgt; ofwel jouw figuur in een notendop zodat je na een sessie klaar bent om te winkelen! Je krijgt kledingtips voor je lengte, figuur en je gezichtsvorm. Het tarief hiervoor is € 299,- inclusief kleurkaartje.

Bekijk de video: Met een persoonlijk Stijlfactor5-advies kun je alle kanten op.

Een Stijlfactor5-advies zorgt dat kleding kopen en combineren makkelijk en leuker wordt.

Tarief: Een kleur- en kledingadvies inclusief stylingkaarten en kleurenkaart: € 399,-. Met online shopsessie € 449,- Een kleding- en stylingadvies zonder kleuradvies € 349,- Een kleur-figuuranalyse € 299,- Kijk bij kleurenanalyse!

Reviews

 • Fabiënne Lindenbergh

  Als freelancer wilde ik graag beter mijn persoonlijkheid uitdrukken in mijn garderobe. Mijn stijl was al vrouwelijk maar ik was op zoek naar een iets volwassenere uitstraling en meer prints. Door met Merel te werken, leerde ik nieuwe combinaties te maken en ontdekte ik andere merken en nieuwe kleuren die bij mijn kleurtype passen. Sindsdien voel ik mij meer mijzelf en trek ik iedere dag met plezier de deuren van mijn kledingkast open en heb ik niet meer het gevoel dat ik niets heb om aan te trekken.

  Fabiënne Lindenbergh
  Stylebyfabie

kleur- en stylingadvies op Hi Style TV

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.