Kleuradvies

Tijdens een kleuradvies leer je welke kleuren het mooiste bij jou passen. Bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid en smaak. Je leert welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je kleding, haar, make-up en accessoires. Dit scheelt tijd en miskopen tijdens het winkelen. In de ‘goede kleuren’ zie je er niet alleen op je mooist uit, ze combineren ook nog eens goed. Uiteraard heb je zo een paar favorieten. De ervaring leert dat je vaak veel meer mogelijkheden hebt. Daarnaast combineren de kleuren goed. Zo kun je met weinig moeite leuke sets maken.

Je persoonlijke kleurenkaart helpt miskopen te voorkomen. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Ooit ben ik begonnen met de welbekende 4 seizoenen: Lente, Zomer, Winter, Herfst. Inmiddels werk ik met 12 types waarbij ik ook nog eens diverse combinaties kan maken. Zo kan ik nog beter inspelen op individuele verschillen en maatwerk leveren. Bekijk hier de video: Kleuradvies | de snelste manier om er goed uit te zien.

In de rubriek 'Kleuradvies in beeld' kun je ook mooie voorbeelden zien van een kleuradvies. 

 
 

Bekijk hier een kleuradvies in beeld.

 • Peter de Vries
  Na een kleur- en stylingadvies ga ik elk half jaar met Merel winkelen. Telkens als ik denk: nu weet ik het wel, komt ze toch weer met verrassende kleding aan. Het leukste vind ik dat Merel erop let dat alles goed combineert. Dat vind ik zelf het fijnst aan het kleuradvies. Alles past bij elkaar maar het is niet saai of eentonig. Ik weet nu veel beter wat mij goed staat en met een paar nieuwe dingen kan ik allerlei leuke sets maken met de dingen die ik eerder (met haar) heb gekocht.
  Peter de Vries
 • Ineke Groen
  Hoi Merel, ik heb zoveel profijt van je adviezen gehad de afgelopen maanden. Een paar keer besloten iets niet aan te schaffen want: wel leuk maar twijfel (en nu zekerheid) over de kleur. Veel fijner en relaxter shoppen. Een wat feller roze trui gekocht …. Nog even wennen. Maar het mooiste nieuwe aanwinst is mijn nieuwe bril. Krijg er veel complimentjes over: hij past bij mijn huid en haar. Leuk hé?
  Ineke Groen
 • Tarief: € 139- per persoon inclusief kleurenkaart. Bij 2 personen € 135,- pp. Workshops vanaf 5 personen: € 69,- pp.

Klik op Mereltje voor meer informatie en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Je bent van harte welkom in de studio in Rotterdam. Dit kan alle dagen van de week.
Uiteraard kom ik ook graag bij je thuis of naar het bedrijf.
 

Gerelateerde video's

Modern kleuradvies

Kleuradvies uitleg en demonstratie