Kleuranalyse Den Haag

Tijdens een kleurenanalyse leer je welke kleuren het mooiste bij jou passen. Bij je uiterlijk maar ook bij je persoonlijkheid en smaak. Je ziet welke kleuren je het beste kunt kiezen voor je kleding, haar, make-up en accessoires. Dit scheelt een hoop tijd en miskopen. In je ‘goede kleuren’ zie je er niet alleen op je mooist uit, ze combineren ook nog eens goed. Uiteraard heb je een paar favorieten, maar je zal zien dat je veel meer mogelijkheden hebt! In een handomdraai maak je leuke combinaties en maak je betere keuzes tijdens het (online)winkelen. Een kleurenanalyse duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats in de studio in Rotterdam, bij jou thuis of in je bedrijf in Den Haag of omstreken.

Kleurenkaartje

Je ontvangt een praktische kleurenkaart met een plastic hoesje ter bescherming. Het kleurenkaartje helpt je om miskopen te voorkomen. Fijn voor je portemonnee en het milieu. Je kunt het kleurenkaartje op een stof leggen of naast make-up. Zo zie je vanzelf of je de juiste kleuren hebt. Tijdens het advies leg ik ook meteen uit en demonstreer ik welke kleurcombinaties goed bij jou werken.

Elke vrouw en man heeft bepaalde kleurcombinaties die geweldig staan. Dit kunnen uni-kleuren zijn, prints met veel kleur of ton-sur-ton-combinaties. Ik zorg ervoor dat je een maat gemaakt kleuradvies krijgt. Het verschil zit hem in de losse kleurdoeken: hiermee kan ik je kleur voor kleur laten zien wat jou mooi staat en waar jij blij van wordt. Bekijk de video’s onderaan deze pagina!

Kleurenkaarten van HI Style met zomerkleuren

Wat leer je tijdens een kleuradvies

 • welk kleurtype je bent! Er zijn 12 verschillende kleurtypes
 • 
jouw mooiste topkleuren; kleuren die altijd goed staan
 • 
jouw basiskleuren en accentkleuren
 • mooie kleurcombinaties maken
 • welke make-upkleuren je het beste kunt kiezen
 • welke haarkleuren jou het mooiste staan
 • welke sieraden: goud of zilver
 • uiteraard ontvang je een persoonlijke kleurenkaart gemakkelijk mee te nemen tijdens het winkelen zodat je precies weet welke kleuren je het beste kunt kopen.

In de rubriek Kleuradvies in beeld kun je een voorbeeld zien van een kleurenanalyse.

kleuren-analyse zomertype verkeerd

Kleurdoeken in de ‘verkeerde’ kleuren.

kleurenanalyse zomertype goed

Kleurdoeken in de ‘goede’ kleuren.

Kleur-figuuranalyse

Nieuw is een kleur-figuuranalyse waarbij je naast een kleurenanalyse, kleurenkaart ook figuurtips krijgt; jouw figuur in een notendop zodat je na een sessie klaar bent om te winkelen! Je krijgt kledingtips voor je lengte, figuur en je gezichtsvorm. Het zal je duidelijk worden welke combinaties, lengte, stoffen en pasvormen jou het beste staan. Het is geen toevalligheid of kleding je al dan niet goed staat! Hier is altijd een verklaring voor te vinden. En als je dit eenmaal weet, kun je gericht winkelen en winnaars kopen!

Wist je dat op het YouTubekanaal Hi Style Academy veel video’s staan omtrent een kleurenanalyse? Er is een serie genaamd: Kleurencombinaties maar ook korte video’s: ‘1 minute kleuradvies uitgelegd’  of de uitgebreide ‘Kleuradvies uitleg en demonstratie’ en een ‘modern kleuradvies’ en meer.

 • Tarief: € 175,- inclusief kleurenkaart.
  Wil je ook tips over je figuur dan is het tarief 299,-

Mooi Met Kleding door Merel Van 't Wout

Leer meer over kleuradvies

Wil je meer lezen over de geweldige mogelijkheden van een kleuradvies? In mijn nieuwste boek: ‘Mooi met Kleding’ is een heel hoofdstuk gewijd aan een kleuradvies, kleurschema’s, voor- en na foto’s en de zes meest komende kleurtypes.

 • Heleen
  Onlangs een kleuradvies gedaan bij Merel. Ik had al eens een kleuradvies elders gedaan, maar deed er zo weinig mee. Dat klopt: ik bleek een ander kleurtype te zijn. Merel heeft mij stap voor stap laten zien welke kleuren echt bij mij passen. Daarnaast heeft ze mij ook uitgelegd hoe ik de kleuren kan verwerken in mijn kleding. Heel duidelijk en actueel. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: boek een kleuradvies bij Merel!
  Heleen
 • Peter de Vries
  Na een kleur- en stylingadvies ga ik elk half jaar met Merel winkelen. Telkens als ik denk: nu weet ik het wel, komt ze toch weer met verrassende kleding aan. Het leukste vind ik dat Merel erop let dat alles goed combineert. Dat vind ik zelf het fijnst aan het kleuradvies. Alles past bij elkaar maar het is niet saai of eentonig. Ik weet nu veel beter wat mij goed staat en met een paar nieuwe dingen kan ik allerlei leuke sets maken met de dingen die ik eerder (met haar) heb gekocht.
  Peter de Vries
 • Ineke Groen
  Hoi Merel, ik heb zoveel profijt van je adviezen gehad de afgelopen maanden. Een paar keer besloten iets niet aan te schaffen want: wel leuk maar twijfel (en nu zekerheid) over de kleur. Veel fijner en relaxter shoppen. Een wat feller roze trui gekocht …. Nog even wennen. Maar het mooiste nieuwe aanwinst is mijn nieuwe bril. Krijg er veel complimentjes over: hij past bij mijn huid en haar. Leuk hé?
  Ineke Groen

Kleuradvies op Hi Style TV

Contact opnemen

Je bent van harte welkom in de studio in Rotterdam. Dit kan alle dagen van de week.
Uiteraard kom ik ook graag bij je thuis of naar het bedrijf.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.