Online kleding advies

Logo_dame_los_zalm

Naast de uitgebreide kleur- en kledingadviezen in de studio of op locatie, kun je bij Hi Style nu ook online stylingadvies ondergaan. Naast een figuuranalyse; de basis van een goed advies, ontvang je kledingtips en leer je hoe je snel en gemakkelijk leuke sets kunt maken.

Het is een compact programma waarmee je snel en gemakkelijk uit de voeten kunt. Tijdens het online advies ontvang je de meest essentiële tips en kun je direct vragen stellen. Je kunt direct kleding laten zien of je kast met mij doornemen. Het kan heel handig zijn als een professional even meekijkt. Je kunt kleding laten zien, je kast laten zien en met mij doornemen. Het klinkt wellicht gek om dit online te doen, met de nieuwe digitale ontwikkelingen is dit niet alleen vrij eenvoudig, het is ook nog eens hartstikke leuk.

Na heel veel praktijkopleidingen voor kleurstylisten en imagostylisten te hebben gegeven, ben ik in 2018 ook online trainingen gaan geven. Dit is zo leuk, leerzaam en succesvol gebleken dat ik steeds vaker de vraag kreeg of ik dit ook voor particulieren zou willen ontwikkelen. Dat wil ik heel graag maar alleen als ik ook echt goed advies kan geven. Inmiddels staat het programma waarbij ik je leer hoe je je mooi en stijlvol kunt kleden. Met essentiële tips over jou figuur, je smaak en je persoonlijkheid. Uiteraard aangevuld met leuke stylingtips en antwoord op jouw prangende vragen.

Veel vrouwen zijn op zoek naar een expert waarmee ze even over hun kledingstijl kunnen sparren. Iemand die handige tips geeft en met je mee denkt. Vragen zoals: “Kan dit jurkje nog?” Of: “Wat draag ik hierbij?” kan ik snel beantwoorden. Maar misschien ben je nieuwsgierig hoe je langer, slanker of juist voller lijkt. Of hoe je een buikje of bovenbenen minder laat opvallen. En wil  je nu wel eens weten hoe je leuke sets combineert. Geen standaard riedeltjes maar een compact programma met persoonlijke tips. Kortom: een online stylingadvies is maatwerk! 

Merel online kleur advies

Het programma werkt als volgt

Stap 1:  vul een vragenlijstje in met essentiële vragen

Stap 2:  upload foto’s van jezelf

Stap 3:  plan een videogesprek van 25 minuten met mij in. Je stelt vragen die jij het leukst en belangrijkst vindt. Dit kan met het programma van jouw voorkeur: Skype, Facetime of Zoom

Stap 4: Je ontvangt een uitgewerkt advies in je mailbox

Stap 5: Eventuele opvolging zoals het organizen van je garderobe of aansluitend een kleuradvies of workshop volgen, behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Tarief: € 199,-

Bestellen kan zo! Vul onderstaand bestelformulier in en betaal met iDeal. Je ontvangt meteen een bevestiging. Via een aparte mail kun je de direct een afspraak inplannen. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend. .

Heb je nog weinig kennis over kleding? Mijn nieuwste boek: ‘Mooi met Kleding’ staat vol met handige tips die je gemakkelijk toepasbaar zijn. Tijdens het advies refereer ik hier regelmatig naar. Zo kun je alles later nog eens nalezen en opnieuw bekijken. Te bestellen vanaf 1 oktober.

Kledingrek zwart

Welke kleding staat jou het mooist? Uiteraard kan dat alle kleuren van de regenboog hebben. Maar feit is dat je zowel basiskleding als eyecatchers nodig hebt om je garderobe op te bouwen. Ik leer je met alle plezier wat je nodig hebt een garderobe op te bouwen waar je blij mee bent. Miskopen behoren als het goed is tot het verleden!

Wist je dat er ook leuke cadeaubonnen zijn?

Na betaling kun je een cadeaubon per post laten versturen of als je last minute op zoek bent naar een cadeaubon kan dat ook digitaal!

199.00Toevoegen aan winkelwagen

Contact opnemen

Stuur een berichtje, of vraag naar data en tarieven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen maken we Nederland nog mooier!