Personal shoppen

Personal shoppen

Na een kleur- en kledingadvies kun je een shopsessie boeken. Handig als je je garderobe een flinke boost wilt geven of dat je veranderingen hebt doorgemaakt. Je van baan bent veranderd, bent afgevallen of beseft dat het beter kan. Anders dan andere stylisten werk ik met een shopplan. Vooraf selecteer ik kleding die past bij je smaak, budget en kleur- & kledingtype. Hier maak ik een collage van en mail ik je voordat we gaan winkelen. Zo ben je voorbereid en kun je alvast bedenken wat je leuk vindt om te proberen. Tijdens onze shopsessie gaan we langs de winkels en kun je ter plekke de kleding passen en beoordelen. Ik help je bij het kiezen van de juiste kleuren, pasvorm en maten en denk met je mee en geeft tips omtrent de draagbaarheid en de styling.

Ik zie toe of het aansluit bij je smaak maar probeer je tegelijkertijd te inspireren ook eens iets anders te proberen. De ervaring leert dat we samen zo 5, 6, 7 goede dingen kunnen vinden, die je in je eentje niet had gevonden. Uiteraard ben je vrij om te kiezen wat je wilt en in welke prijsklasse.

 
  • Tarief: € 250,- per sessie van 2 uur plus voorzoeken en reiskosten.
  • Margriet van Leijden
    Merel heeft me geleerd de juiste keuzes te maken bij het organiseren van mijn kledingkast. Ze laat me heel goed luisteren naar mijn eigen smaak en vult mijn ideeën aan met belangrijke tips.  Ze is zeer efficiënt en heeft alles al voorbereid om heel gericht te gaan shoppen. Ook tijdens het winkelen geeft ze weer goed advies. Het is heerlijk om zo zelfverzekerd je aankopen te doen.
    Margriet van Leijden

Ik help je graag bij het winkelen om de juiste keuzes te maken. Klik op Mereltje voor meer informatie en tarieven, of vul onderstaande formulier om direct contact met mij op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.