Hartelijk dank voor je aanvraag

Dankjewel voor jouw bericht. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Bekijk in de tussentijd de video’s van Hi Style TV of download mijn gratis e-book.

Het boek Secret Tips van een Ervaren Stylist

Gratis E-book: Secret Tips van een ervaren stylist

Download het gratis E-book
Een thumbnail van Merel in een van haar video's

Bekijk Stylingtips op het Hi Style Youtube Kanaal

Bekijk het Youtube kanaal
Merel met een groene jurk en een rode kleurdoek

Stijlinspiratie

Ben je als particulier op zoek naar leuke tips omtrent kleur, figuur en styling? Schrijf je in voor de gratis online “Stijlinspiratie”. Elk kwartaal geef ik een digitaal “inloopuurtje” waarin ik kledingtips & stylingtricks deel. Met onder andere uitleg van de nieuwste trends en het maken van leuke sets, maar ook informatie over een kleurenanalyse,  de verschillende figuurvormen, pasvormen en veel meer.

De stijlinspiratie is speciaal voor klanten van Hi Style die al een kleur- of kledingadvies hebben ondergaan of als je hier meer over wilt weten. Heb je een kleurenanalyse of kledingadvies van mij gehad dan kun je je meerdere keren inschrijven anders kun je eenmalig deelnemen.

Meld je gratis aan

Meld je aan en als je stylingvragen hebt of als je meer wilt weten over een kleuranalyse, kledingadvies of inspiratie zoekt voor het maken van leuke combinaties. 

Voor nu werk ik met Zoom. Je kunt je via het contactformulier aanmelden. Enkele dagen voorafgaand aan de “Stijlinspiratie” ontvang je een inlogcode. Zorg dat je de Zoom-App op je laptop of iPad hebt gedownload. 

De eerstvolgende Stijlinspiratie is op woensdag 23 maart 19.30 – 20.30 online!

Graag tot snel!

Merel geeft uitleg

Aanmelden

Meld je gratis aan voor het online STIJLINSPIRATIE op 9 december van 19.30 – 20.30.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.