Personal Styling

Gratis vrijblijvend een proefles? Klik hier voor verdere informatie.

 

Wil jij ook aan de slag als personal stylist?

Maar ontbreekt het je aan (reis)tijd en wil je zelf bepalen wanneer je wilt starten? Dat kan met de Hi Style online opleiding Personal Styling. Met up-to-date informatie, heel veel praktijktips voor zowel ervaren als onervaren modeliefhebbers. 

Na de opleiding kun je aan de slag als verkoper, stylist of personal shopper. Ook als je al veel mode-ervaring hebt, zal je veel nieuwe kennis opdoen. Je kunt klanten snel en kundig adviseren waardoor je gemakkelijk een trouwe klantenkring opbouwt. 

De onlineopleiding is praktisch en eenvoudig te bedienen ook als je niet zo handig bent met digitale programma’s. Het enige dat je nodig hebt is een laptop of een computer. Met de inlogcode krijg je toegang tot exclusief lesmateriaal en ondersteunende video’s. Zowel voor ervaren als onervaren modeliefhebbers. De ondersteunende video’s zijn duidelijk en uitgebreid en kun je net zo vaak terugzien als je prettig vindt. Verschillende vrouwen staan model en worden stap voor stap geanalyseerd en geadviseerd. Maar natuurlijk ook veel beeldmateriaal van allerlei kledingstukken, stoffen en accessoires. 

Het begint bij een goede figuuranalyse. Dit is de basis. Aangevuld met kennis van de optische effecten zodat je leert hoe je het beste met kleding kunt spelen. Hoe je langer, slanker, voller of kleiner lijkt en je de mooiste delen kunt accentueren. Met de praktijkgerichte stylingtricks leer je hoe je snel leuke combinaties maakt. Praktische tools waar klanten gemakkelijk mee uit de voeten kunnen. Combineren vinden de veel vrouwen lastig en hier kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Niet zo gek want de laatste jaren is behoorlijk veranderd. Geen standaard setjes maar originele combinaties die aansluiten bij de persoon, het uiterlijk als de levensstijl.

Wat past er waarbij en hoe kun je er zonder heel veel moeite leuk uitzien? Door te bouwen aan een garderobe die met je meegroeit kun je het maximale uit je kleding en je budget halen. Zowel privé als voor op het werk. Het is geweldig om het effect van een stylingadvies te zien. Na een stylingadvies presenteren vrouwen zich anders. Het zelfvertrouwen groeit en ze beseffen dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om er leuk uit te zien.

Anders dan andere onlinetrainingen kun je gemakkelijk doorstromen naar de praktijklessen als je dat wilt én kun je gratis deelnemen aan de Masterclasses die 5 keer per jaar door mij worden gegeven. Tevens ontvang je tips hoe je je eigen praktijk opbouwt en kun je andere cursisten ontmoeten voor meer inspiratie. Je kunt zowel met de kleurtraining als de stijlopleiding starten. Begin met wat jij het leukste vind.


Vul onderstaand contactformulier in voor informatie over lesprogramma, tarieven en de verschillende pakketten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Ik ben bij opdracht 20 aangekomen en kijk super enthousiast uit naar de 2 praktijkdagen. Alvast super bedankt voor de afgelopen 19 lessen! Het was heel duidelijk en leuk om te doen.

Martiene Grinwis

Super leuke opleiding en heel duidelijk. Ik pas de kennis dagelijks toe en ga meteen door met de kleurtraining.

Gracia