REFERENTIES

Marius Konijnenijk | www.konijnendijk.nl


Als Merel een training geeft is dit niet bepaald middle of the road. Haar enorme kennis weet zij op een zeer praktische manier over te dragen en is verre van saai. De zijdelingse tips en trics over zo’n beetje alles wat je in de dagelijkse verkoop van fashion tegenkomt passeren de revue. Mede door haar enthousiasme gaan onze verkoopmedewerkers gesterkt de winkelvloer op en weten onze gasten nog meer op maat te adviseren.

Peter de Vries


Na een kleur- en stylingadvies ga ik elk half jaar met Merel winkelen. Telkens als ik denk: nu weet ik het wel, komt ze toch weer met verrassende kleding aan. Het leukste vind ik dat Merel erop let dat alles goed combineert. Dat vind ik zelf het fijnst aan het kleuradvies. Alles past bij elkaar maar het is niet saai of eentonig. Ik weet nu veel beter wat mij goed staat en met een paar nieuwe dingen kan ik allerlei leuke sets maken met de dingen die ik eerder (met haar) heb gekocht.

Ineke Groen


Hoi Merel, ik heb zoveel profijt van je adviezen gehad de afgelopen maanden. Een paar keer besloten iets niet aan te schaffen want: wel leuk maar twijfel (en nu zekerheid) over de kleur. Veel fijner en relaxter shoppen. Een wat feller roze trui gekocht …. Nog even wennen. Maar het mooiste nieuwe aanwinst is mijn nieuwe bril. Krijg er veel complimentjes over: hij past bij mijn huid en haar. Leuk hé?

Docent Aventus Deventer en Apeldoorn


Het was echt leuk om deze lessen te geven en ik kan er nu al naar uitkijken naar de nieuwe lessen van Imagestyling met het nieuwe materiaal. Leuk de nieuwe opdracht van kleding bij beroepen.

Ilse Voortman

Beauty Bureau


Merel’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Na haar lessen wil je direct aan de slag! Ze legt alles goed en duidelijk uit en haar enorme ervaring en kennis brengt ze op een leuke manier over. Merel verstaat haar vak!  Sinds enige tijd werk ik met de kleurkragen van Hi Style. Het is niet alleen heel duidelijk voor mij, de klant begrijpt het zo veel beter en sneller. Een echte eyeopener. Ik gebruik ze tijdens individuele kleuradviezen, tijdens workshops en evenementen. Praktisch en eenvoudig te vervoeren.

Paul Heuker

De Finanseurs


Ons gedachtengoed is onze klanten bedienen door IQ en EQ met elkaar te verbinden, zodat zij met hoofd en hart een juiste financiële beslissing kunnen nemen. Wij moeten zaken snel en accuraat inzichtelijk kunnen maken voor onze klanten. Hier hoort ook een professionele, casual chique, uitstraling bij. Merel heeft ons geholpen door te kijken wat qua uitstraling/kledingstijl dichtbij ons staat en heeft ons met haar kledingadviezen op uitstekende en vakkundige wijze begeleid.

Peter van de Berg


Na twee shopsessies met Merel heb ik mijn basisgarderobe op orde en kan ik eindeloos combineren. Als ik een nieuw item koop, draait dat gelijk mee in de rest van mijn kleding en kan ik vele nieuwe sets maken. Doordat mijn kleding lekker zit en goed staat, ben ik privé maar ook op het werk zelfverzekerder en opener. Ik word letterlijk meer gezien en minder voorbijgelopen. Ik leg makkelijker contact en mensen reageren vriendelijker op me. Kleding is weer leuk en geen noodzakelijk kwaad. Misschien is wel de belangrijkste stap in het traject met Merel dat ik mezelf het echt waard ben gaan vinden, om met professionele hulp, mooie, kwalitatief goede en wat duurdere kleding te kopen. Die stap gaat veel verder dan kleding.

Miriam Veenstra

Gortz and Crown


Voor de Nanny Academy van Görtz & Crown verzorgt Merel tijdens het praktische weekend een middag vol persoonlijke styling adviezen. Merel heeft veel mensenkennis, kan goed omgaan met verschillende persoonlijkheden en neemt iedereen serieus. Iedere nanny krijgt evenveel aandacht. Ze laat zien hoe ze door de juiste uiterlijke verzorging (nog meer) kunnen stralen. Daarnaast krijgen ze kleurkaarten en adviezen waarmee ze thuis (en in de winkels) direct aan de slag kunnen op een hele toegankelijke manier. Een fijne, leerzame toevoeging voor onze nannies waardoor hun zelfbeeld verbeterd!

Marius Konijnendijk

Konijnendijk Mode


Als Merel een training geeft is dit niet bepaald middle of the road. Haar enorme kennis weet zij op een zeer praktische manier over te dragen en is verre van saai. De zijdelingse tips en trics over zo’n beetje alles wat je in de dagelijkse verkoop van fashion tegenkomt passeren de revue. Mede door haar enthousiasme gaan onze verkoopmedewerkers gesterkt de winkelvloer op en weten onze gasten nog meer op maat te adviseren.

Manuela


Tijdens een workshop heb ik veel geleerd. Ik zie het bij een ander altijd beter dan mijzelf. Vandaar dat ik me had ingeschreven voor de workshop. Buiten dat het heel gezellig was, heb ik veel geleerd. Juist de verschillen tussen de vrouwen hebben me goed gedaan. Ik kleed mezelf graag veilig en simpel en had altijd het gevoel dat ik ook aan de felle kleuren moest. Merel heeft me geleerd dat dit helemaal niet hoeft als je het niet fijn vindt. Hoe je combinaties kunt maken die niet saai zijn. De stylingcards vind ik heel prettig, zo kan ik het allemaal nog eens nalezen. Ik ben echt heel blij dat ik de workshop heb gevolgd en kan het iedereen aanraden.

Margriet van Leijden


Merel heeft me geleerd de juiste keuzes te maken bij het organiseren van mijn kledingkast. Ze laat me heel goed luisteren naar mijn eigen smaak en vult mijn ideeën aan met belangrijke tips.  Ze is zeer efficiënt en heeft alles al voorbereid om heel gericht te gaan shoppen. Ook tijdens het winkelen geeft ze weer goed advies. Het is heerlijk om zo zelfverzekerd je aankopen te doen.

Henk Broekman


Na een kleur en kledingadvies heeft Merel mijn garderobe eens goed onder handen genomen. Jaren had ik het laten versloffen en hapsnap dingen gekocht. Het begon me steeds meer te irriteren dat ik zo weinig kanten op kon met mijn kleding. Moedeloos stond ik ’s morgens voor de kast om te bedenken wat ik nu weer eens moest aantrekken. Nadat Merel het op orde heeft gebracht (en vooral veel oude dingen die ik toch al jaren niet meer droeg aan een goed doel heeft gegeven), zie ik beter wat ik heb. Aankleden gaat een stuk sneller en leuker. Daarnaast heb ik leuke dingen met haar gekocht die ik eigenlijk niet meer uit wil. Dank je wel Merel. 

Willeke Prosman, arts


Een paar weken geleden hebben mijn zusje en ik een stijlfactor5 advies bij Merel gedaan. Wij zijn beiden uitzonderlijk tevreden. Merel verstaat haar vak erg goed. Ze heeft duidelijk verstand van- en inzicht in mode. Dat is toch wel een fijne bijkomstigheid naast het kleur en kledingadvies. Daarbij is ze ook heel vriendelijk en professioneel. Ze heeft het talent je op je gemak te laten voelen en erg goed aan te voelen welke kledingstijl je past.

Sylvia


Het is heerlijk om les te krijgen van Merel. Vorig jaar heb ik me bij haar laten bijscholen op het gebied van kleur en stijl. Merel heeft me de “taal van kleuren” leren spreken. Er ging een wereld voor me open, er zijn zoveel mogelijkheden. Ik ben nog steeds blij met de opleiding. Het is een vak dat altijd in beweging is, zo mooi! Merel is helder, professioneel en heeft veel kennis van zaken. Met al je vragen kun je bij haar terecht en ze geeft je altijd haar eerlijke mening. Heel fijn!

Lonneke Leever


Merel heeft veel kennis en jarenlange ervaring, en deelt dat in haar lessen. De lessen zijn dus heel informatief, maar vooral ook erg inspirerend. Merels passie voor haar vak werkt aanstekelijk; ik kom altijd erg enthousiast en geïnspireerd thuis, en heb zin om met de geleerde kennis aan de slag te gaan!

Marian de Heer


Het boek Kleding Genoeg Vrouwen is mijn gidsl. Ik heb het al jaren in de kast staan en pak het er regelmatig bij om er even in te kijken. En niet alleen ik, ook mijn dochter en vriendinnen. Ik kijk uit naar Merel’s volgende boeken. Want volgens mij is ze nog lang niet uitgeschreven.