Hi Style Styling Academy

In 2015 ben ik op YouTube filmpjes gaan plaatsen waarin ik mijn kennis over kleding en kleur met jullie deel. Dit kanaal noem ik de Hi Style Styling Academy. Intussen staan er al meer dan 80 tutorials op die allemaal over (kleur)styling gaan.  Van diverse video’s over accessoires tot uitleg over de kleurenanalyses. En allerlei tips hoe je kleding voor jouw figuur kunt laten werken.  Op deze manier kun je ook zonder dat je een (online) opleiding bij mij volgt, al heel veel leren over het vak van personal stylist en kleurstylist.

Abonneren

Abonneer je op de Hi Style Academy en krijg een berichtje wanneer er een nieuwe video geplaatst wordt. Het leuke aan het stylingvak is dat het constant in beweging is en dat er daardoor altijd nieuwe informatie te delen is. Ook het opleidingsaanbod is constant in ontwikkeling, zowel aan de kant van de praktijkopleidingen als de online opleidingen. Ook hierover verschijnen video’s.

Lange tutorials en one minute stylingtips op de Styling Academy

Soms ga je er even echt voor zitten en heb je tijd om een of meerdere video’s te bekijken waarin ik diep op een onderwerp in ga. Maar soms is het ook lekker om in een minuutje de highlights ergens van te krijgen. Voor die laatste gelegenheid heb ik de one minute stylingtips opgenomen. Een serie korte filmpjes waarin ik je even snel bijpraat over bijvoorbeeld de nieuwste stylingstrends, het maken van leuke combinaties en het vinden van je eigen stijl

Hi Style Styling Academy