VIDEO’S

©Petrina-HIStyle-37 kopie

Wil je meer weten over kleur, kleding & styling? Hoe een kleuradvies werkt, je kleding kunt kiezen die jou mooi staat of wat het werk van een personal stylist inhoudt? In mijn video's deel ik actuele tips en tricks op het gebied van kleur, kleding en styling. 

Nieuw zijn de vlogs "on the job". Met veel plezier laat ik je zien wat ik allemaal meemaak en wat mijn werk zoals inhoudt. Heb je meteen een beeld als je een opleiding kleur of styling wilt volgen. 

Heb je een vraag of wil je ergens meer over weten? Geef een reactie en abonneer je op het Youtubekanaal!

De video’s zijn bedoeld als ondersteuning van collega’s, winkels en scholen die bij Hi Style een opleiding volgen of hebben gevolgd. Maar ook als particulier ben je van harte welkom de video’s te bekijken. Wellicht begrijp je bepaalde vaktaal niet direct, maar je kunt er eventueel mijn boeken naast gebruiken of mij mailen voor extra uitleg.

Als je de basis begrijpt: weet wat jou mooi staat en hoe je kunt spelen kleding en accessoires, zal je merken dat het niet zo ingewikkeld is om er leuk uit te zien. Daarnaast zal je merken dat je "winners" koopt die elke keer weer met veel plezier draagt en stylt!