Zoom Style Yourself

Heb jij ook genoeg in de kast hangen maar is het maken van leuke sets een ander verhaal? Tijdens de webinar Zoom Style Yourself ontvang je persoonlijke kleding- en stylingtips en kun je je eigen kleding laten zien waarbij ik je kan helpen. Dat hebben deelnemers van de kerstkledingteststraat veelvuldig gedaan en dat werkt geweldig!

Ook hierbij ga ik zowel trendy als tijdloze kleding demonsteren, want bij styling wordt er te vaak gedacht aan een kettinkje hier of een tasje daar. Het begint echter bij een goede basis: als die goed is dan volgt de styling vaak vanzelf. Uiteraard in jouw mooiste kleuren, pasvorm, materiaal en stijl. Zo kun je een “oorbellen gezicht” hebben of juist goed zijn in kleding met een printje. Combineren is voor elke vrouw weer anders.

Merel in een Zoom sessie

Hang van tevoren een setje klaar! Gegarandeerd dat ik je op een andere manier naar je eigen kleding laat kijken. Je leert uiteraard ook van tips en vragen van andere deelnemers. Het leuke is dat je elkaar ziet, maar niet hoeft te reizen en, mocht je het leuk vinden ter plekke nog iets uit je kast kunt plukken om te laten zien.

Deze digitale training is voor particulieren die het leuk vinden meer over kleding te leren. Het is handig als je al een kleur- en/of kledingadvies hebt ondergaan, maar het hoeft niet. Het is ook niet nodig om al veel van kleding te weten, al mag dat natuurlijk wel. Je leert nieuwe dingen over combineren maar een kleur- en stylingadvies zo handig is: tijdens deze digitale sessie verwijs ik regelmatig naar warme en koele kleurtypes, lengte of figuurvorm. Dit maakt het persoonlijker en duidelijker.

Tarief: € 79,00

Zoom Style Yourself workshops plaats:

Woensdagavond 21 april 19.30 – 21.00

Voor nu werk ik met Zoom. Dit is vrij eenvoudig. Als je mee wilt doen, dan moet je eerst de App downloaden op je laptop of Ipad. Je ontvangt een uitnodiging per mail met een link en een inlogcode. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, zul je merken hoe eenvoudig het is.

Aanmelden Zoom Style Yourself

Woensdagavond 21 april 19.30 – 21.00

79.00In winkelmand